Wij zijn Groenebeek Installatietechniek

Wij kunnen ons voorstellen dat u meer over ons wilt weten. Hieronder gaan wij in op onze dienstverlening, klantrelaties, kwaliteit, veiligheid en onze missie en visie.

Jarenlange ervaring en aantoonbare vakkennis
Groenebeek Installatietechniek is gevestigd in Ridderkerk. Onze mensen hebben meer dan 15 jaar ervaring in de installatietechniek en houden hun vakkennis op peil. We volgen de ontwikkelingen in de branche en zijn lid van branchevereniging Techniek Nederland. Ook zijn wij Erkend Installateur (InstallQ) en werken wij conform wet- en regelgeving. Eveneens beschikken wij over Zegelrecht om gasmeters en groepenkasten te verzegelen. Daarnaast beschikken we over erkenning als inspectiebedrijf (IBER). De kracht van Groenebeek ligt in de waardering, inzet en ervaring van onze vakmensen.

Onze opdrachtgevers
U kan bij ons terecht voor vrijwel alle technische werkzaamheden op het gebied van centrale verwarming, water, gas, elektra, riolering, dakgoten, regenbuizen en sanitair. Wij zijn graag uw professionele partner als het gaat om preventief onderhoud, het oplossen van storingen, het aanpassen van installaties of het realiseren van renovaties of andere projecten. We hebben ruime ervaring met het werken voor overheden, woningcorporaties, aannemers, bedrijven en particuliere klanten. Indien gewenst kan op projectbasis maatwerk worden geleverd.

Onze sterke punten
Sterke punten aan onze dienstverlening zijn:

  • Goede bereikbaarheid, voor storingen ook 's avonds en in het weekend.
  • Snel een vakman beschikbaar
  • Veel ervaring en vakkkenis
  • Kwaliteit van een Erkend Installateur
  • Zegelrecht voor gasmeters en groepenkasten
  • Full-service dus één aanspreekpunt
  • Erkenning als inspectiebedrijf (IBER)
  • Aandacht voor duurzaamheid
  • Betrouwbaar, afspraken worden nagekomen

Meer informatie over onze sterke punten kunt u op deze pagina lezen.

Let op, laat u goed informeren.
Als u werkzaamheden aan uw CV toestel of Elektrische installatie laat uitvoeren door een bedrijf of persoon die niet erkend is, dan loopt u een reëel risico dat uw (inboedel)verzekeraar niet uitkeert in geval van (brand)schade. Als u meer wilt weten over onze erkenningen, raadpleeg dan deze pagina.

Duurzame klantrelaties
Wij stellen de klant(wens) centraal en zijn gefocust op de continuïteit van uw installatie. We zijn flexibel en komen snel in actie als dit vereist is. Ook bouwen we graag aan informele en duurzame relaties met onze klanten.

Logo erkend installateur

Kwaliteit en veiligheid
Wij leveren kwalitatief hoogwaarde diensten en producten. We werken met kwaliteitsmerken waar we goede ervaringen mee hebben. Daarnaast hebben we voortdurend aandacht voor uw en onze veiligheid. Onze leidinggevenden beschikken over een VCA voor leidinggevenden (VCA-vol). Daarnaast beschikken onze medewerkers over een eigen VCA-diploma. Verder creëren we een veilige werkplek en zorgen we voor bijscholing.

Onze missie
Onze missie is om u te voorzien van een goede en vlotte dienstverlening, zodat uw installaties blijven werken en u tevreden bent. Wij lossen problemen graag op, zodat u of uw bedrijf door kan gaan met de dagelijkse gang van zaken. Ook bieden we graag een prettige werkplek voor onze vakmensen.

Onze visie
Daarnaast is onze visie dat de installatiebranche efficienter én duurzamer kan worden georganiseerd. Ook vinden wij dat vakmensen meer waardering verdienen en de ruimte moeten krijgen om zich te blijven ontwikkelen. Verder staan wij positief tegenover innovatie en duurzame ontwikkelingen in de installatiebranche.

Wilt u kennis maken?
Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Neem dan contact met ons op.

Groenebeek Installatietechniek:
"De kracht van Groenebeek ligt in de waardering en inzet van onze vakmensen"

Like us on 

© Groenebeek installatietechniek BV