Schakelmateriaal

Bent u op zoek naar schakelmateriaal?

Bij Groenebeek zijn we gespecialiseerd in elektrotechnische oplossingen en bieden wij een breed scala aan diensten aan. Ook als het gaat om het installeren van nieuwe verlichtingsknoppen, dimmers, schakelaars of wandcontactdozen, staan wij graag voor u klaar. 

Onze ervaren installatie-experts hebben kennis van verschillende merken en types schakelaars en stopcontacten kunnen u adviseren over de beste opties voor uw specifieke situatie. Wij werken bijvoorbeeld met bekende merken zoals:

  • Gira
  • Jung
  • Busch-Jaeger

Wij bieden dit schakelmateriaal aan in verschillende kleuren en stijlen, zodat u altijd een stopcontact, schakelaar of dimmer vindt die past bij uw interieur. 

Uiteraard kunnen wij u helpen met diverse soorten schakelmateriaal, waaronder wisselschakelaars, serieschakelaars, kruisschakelaars of netwerk-aansluitingen.

Erkend Installateur

Hoge klantwaardering

Kwaliteit & Service

Daarnaast bieden wij ook waterdichte stopcontacten voor buiten aan, zodat u bijvoorbeeld ook in uw tuin gebruik kunt maken van elektrische apparatuur. Deze stopcontacten zijn speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen regen en andere weersomstandigheden en zorgen voor een veilige stroomvoorziening buiten.

Als u last heeft van stopcontacten die kapot zijn of niet meer goed werken, kunt u bij ons terecht voor reparatie of vervanging. Onze ervaren monteurs zorgen graag voor een vakkundige oplossing, zodat u snel weer gebruik kunt maken van uw elektrische installatie.

Bij Groenebeek kunt u terecht voor hoogwaardige elektrotechnische oplossingen, van het leveren en installeren van nieuwe stopcontacten, verlichtingsknoppen en dimmers tot het repareren en onderhouden van bestaande installaties. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het creëren van een veilige en functionele elektrische installatie in uw huis of bedrijf.