CV installatie waterzijdig laten inregelen?

CV installatie waterzijdig inregelen

Voor het waterzijdig inregelen van uw CV installatie bent u bij Groenebeek aan het juiste adres. Door uw CV installatie goed te laten inregelen gaat uw installatie efficiënter functioneren en kunt u het energieverbruik van uw CV installatie verminderen. Als een CV installatie minder energie verbruikt is dit niet alleen goed voor het milieu, maar zal dit ook leiden tot lagere energiekosten.

U kunt bij Groenebeek terecht voor o.a. de volgende situaties:

  • Waterzijdig inregelen complete CV installaties
  • Inregelen van radiatoren en convectoren
  • Het plaatsen van (dynamische) afsluiters
  • Het berekenen van de volumestroom

 
Heeft u vragen over het waterzijdig inregelen van uw CV installatie? Neem dan contact met ons op.

Erkend Installateur

Hoge klantwaardering

Kwaliteit & Service

Hoe werkt waterzijdig inregelen?

Een CV installatie bestaat in de basis uit twee onderdelen of kanten. Enerzijds de CV ketel die zorgt voor de opwarming en aanvoer van het verwarmde CV water. Anderzijds het zogeheten afgifte-systeem dat bestaat uit radiatoren en/of convectoren. Het afgifte systeem kan worden afgesteld of ingeregeld door het maken van technische aanpassingen. Het maken van deze aanpassingen wordt ‘Waterzijdig inregelen’ genoemd.

Om uw CV installatie waterzijdig in te kunnen regelen moet uw systeem worden beoordeeld en moeten er verschillende berekeningen en metingen worden uitgevoerd. Ook moeten er bepaalde afsluiters in uw CV installatie aanwezig zijn, of moeten deze worden geplaatst. Onze CV installateurs kunnen deze werkzaamheden voor u uitvoeren en uw CV installatie goed inregelen, zodat uw installatie efficiënter werkt en u minder energie verliest. 

Wilt u meer informatie over waterzijdig inregelen of een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op.