Buitenkranen

Buitenkraan installeren
Voor het installeren van een nieuwe buitenkraan of het vervangen van uw huidige buitenkraan kunt u contact opnemen met Groenebeek. Een buitenkraan kan erg handig zijn. U kunt gemakkelijk de tuin besproeien, de auto wassen of andere klusjes uitvoeren zonder dat daarvoor emmers met water gevuld moeten worden. 

Buitenkranen zijn er in verschillende uitvoeringen. Buitenkranen zijn verkrijgbaar met of zonder vorstbeveiliging. Vorstbeveiliging houdt in dat u de kraan eenvoudig kunt afsluiten en dat er geen water in de leiding blijft staan die kan bevriezen. Met vorstbeveiliging is een buitenkraan dus beter beschermd tegen de winterse kou. In de winter loopt u anders het risico op een kraan of leiding die plotseling breekt. Naast een buitenkraan voor koud water is het ook mogelijk om een buitenkraan voor warm water te installeren.

Bij het installeren van een buitenkraan komt meer kijken dan alleen het plaatsen van de kraan zelf. Het is belangrijk om rekening te houden met de gewenste locatie van de kraan, de route van de leidingen, evenals de aansluiting op het bestaande leidingwerk. Een ervaren installateur kan hierbij helpen en advies geven over de beste oplossing voor uw specifieke situatie en wensen.

Erkend Installateur

Hoge klantwaardering

Kwaliteit & Service