Heeft u waterlekkage?

Goed bereikbaar

Snel beschikbaar

Ervaren installateurs

Maatwerk & service

Heeft u lekkage door een kapotte waterleiding?

Ziet u kringen op het plafond? Komt er plotseling water onder de keukenkast vandaan? Blijft uw kraan aanhoudend druppelen? Dan heeft u mogelijk een lekkage aan de waterleiding. Voor het herstellen van een kapotte waterleiding bent u bij Groenebeek Installatietechniek aan het goede adres.

Groenebeek heeft jarenlange ervaring met het oplossen van waterlekkages. Ook beschikken onze loodgieters over de benodigde vakkennis om waterleidingen te controleren op lekkage. Dit kan bijvoorbeeld door bepaalde delen van de waterleiding af te sluiten of af te persen. Daarnaast kunnen zij eventueel een noodvoorziening aanleggen. Als het gaat om een zichtbaar lekkende waterleiding, is het vaak mogelijk om dit te repareren. Groenebeek wil uw lekkage uiteraard zo snel mogelijk oplossen, zodat u weer gebruik kunt maken van uw water-installatie er weer water uit de kraan komt.

Het herstellen van de waterleiding is ook mogelijk door een deel van de waterleiding te vervangen. Als het lekkagepunt in de waterleiding zit ingestort of is weggesmeerd in de vloer of wand, dan moet een leiding soms eerst worden vrijgemaakt of kan een leiding in overleg (deels) opbouw gemaakt worden.

Oplossing voor uw probleem
Heeft u een installatie-export nodig om de waterlekkage op te zoeken en te herstellen? Neem dan contact met ons op.

Erkend Installateur

Hoge klantwaardering

Kwaliteit & Service