Wilt u een kraan laten installeren?

Bij ons kunt u terecht voor de levering en installatie van verschillende soorten kranen. Hierbij kun u denken aan:

  • Keukenkranen
  • Douchekranen
  • Badkranen
  • Toilletkranen
  • Wastafelkranen
  • Bidetkranen
  • Buitenkranen

Wij kunnen deze producten leveren en hebben de kennis en ervaring in huis om deze op de juiste manier te installeren. Daarnaast werken wij samen met bekende leveranciers (zoals Plieger of ThermoNoord) en kunt u eventueel een bezoek brengen aan hun showroom om een nieuwe kraan uit te kiezen. 

Naast de levering en installatie van kranen kunt u bij ons ook terecht voor de eventuele reparatie van kranen. Een lekkende kraan kan bijvoorbeeld voor overlast zorgen, terwijl dit soms eenvoudig gerepareerd kan worden. Onze ervaren monteurs zijn gespecialiseerd in het beoordelen en/of verhelpen van lekkages en andere problemen met uw kranen.

 
AnyConv.com__Groenebeek-12-q5kzjuwaxkxgcpjg8c78e3xbfn2b88gnmhwozb6gv8

Erkend Installateur

Hoge klantwaardering

Kwaliteit & Service

Thermostatische kranen
Ook bieden wij thermostatische kranen aan, die zorgen voor een constante temperatuur en daarmee zorgen voor extra comfort en veiligheid in uw badkamer of keuken. 

Buitenkraan
Daarnaast kunnen wij u helpen bij het installeren van een buitenkraan. Een buitenkraan is handig om bijvoorbeeld uw tuin te besproeien of uw auto te wassen. Hierbij kunt u eventueel ook kiezen voor een vorstvrije buitenkraan om problemen in de winterperiode te voorkomen. Onze monteurs kunnen de buitenkraan op de juiste manier installeren, zodat u deze eenvoudig kunt gebruiken en u hier jarenlang plezier van heeft.

Bij Groenebeek staan wij voor kwaliteit en vakmanschap. Onze ervaren monteurs leveren goed werk af en helpen u graag. Daarnaast kunnen wij u adviseren over diverse kranen en bieden wij graag een oplossing op maat.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie…