Wilt u uw ventilatie kanalen laten reinigen?

 

Reinigen van ventilatiekanalen
Het vegen van de kanalen van uw mechanische ventilatie is belangrijk om ervoor te zorgen dat het ventilatiesysteem goed blijft werken. Hierdoor kan de vervuilde lucht worden afgevoerd en de frisse schone lucht worden aangevoerd. In de loop van de tijd ontstaat er vaak stof en vuilophoping in de kanalen, waardoor er nare geuren kunnen ontstaan en de werking van het ventilatiesysteem kan verminderen. 

U kunt bij Groenebeek terecht voor het vegen van de luchtkanalen met behulp van een professionele veegmachine. Hiermee kunnen we het vuil en stof effectief verwijderen, zodat het systeem weer optimaal kan functioneren en de lucht in huis weer fris en schoon wordt. Ook kunnen we u adviseren over de frequentie van het vegen van de kanalen en het onderhoud van uw ventilatie systeem.

MV onderhoud
Naast het vegen van de kanalen bieden wij ook andere diensten aan op het gebied van mechanische ventilatie. Zo kunnen we bijvoorbeeld ook de ventilatiebox onderhouden & controleren en deze eventueel vervangen als deze aan vervanging toe is. Wij werken met kwalitatieve en betrouwbare merken zoals Duco en Itho, om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van de lucht in huis altijd optimaal is.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. We helpen u graag.