Voordelen Groenebeek
Installatietechniek

Onze sterkte punten

Groenebeek Installatietechniek onderscheidt zich op meerdere manieren. Hieronder leggen wij uit wat onze sterke punten zijn.

Professionele werkwijze
Groenebeek Installatietechniek is Erkend Installateur. We beschikken over de juiste vakkennis en kunde om goed functionerende en veilige installaties te creëren. Onze collega’s hebben ruime ervaring in het installatievak en beschikken over relevante vakdiploma’s en/of certificaten. We werken volgens de regelgeving die op onze werkzaamheden van toepassing is (zoals NEN-normen). Bij de uitvoering van de werkzaamheden maken we gebruik van professionele gereedschappen en de juiste materialen. We hechten waarde aan kwaliteit, zorgvuldigheid en klantvriendelijkheid. Om onze kwaliteit te waarborgen, worden we extern gecontroleerd. We leveren graag maatwerk dat is afgestemd op de situatie. We onderscheiden ons graag met onze unieke aanpak.

7 dagen per week bereikbaar
Voor reguliere werkzaamheden zijn we tijdens kantoortijden bereikbaar via telefoon, e-mail of ons contactformulier. Daarnaast zijn we voor storingen ook buiten kantoortijden bereikbaar. We zijn dus 7 dagen per week bereikbaar. Klik hier voor onze contactgegevens.

Één aanspreekpunt
Groenebeek is een full-service installatiebedrijf. Wij kunnen diverse werkzaamheden voor u uit handen nemen op het gebied van CV, gas, water, elektra en wandbewerking. U hoeft niet langer apart een loodgieter, een elektricien en een stucadoor in te schakelen. Wij kunnen het allemaal verzorgen. Het voordeel voor u is dat u één aanspreekpunt heeft. Lees hier meer over onze werkzaamheden.

Veel ervaring en vakkennis
We hebben jarenlange ervaring in de installatietechniek. Ook hebben we aantoonbare vakkennis en houden we de ontwikkelingen in de branche goed bij. 

Erkend installateur
We zijn erkend installateur (InstallQ). Dit betekent dat wij werken volgens de laatste normen en aantoonbaar hoge kwaliteit leveren. Ook beschikken wij over zegelrecht voor gasmeters of groepenkasten. Eveneens zijn we Erkend Inspectiebedrijf om onafhankelijke keuringen uit te voeren. Lees hier meer over onze erkenningen.

Duurzaamheid
Groenebeek heeft aandacht voor duurzaamheid en groene initiatieven. We vinden dat de mens, het milieu en de economie met elkaar in balans moeten zijn. Lees hier meer over onze visie op duurzaamheid.

Heeft u nog vragen?
Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op.