Erkend installateur (InstallQ)

Groenebeek Installatietechniek vindt het belangrijk om aantoonbare kwaliteit te kunnen leveren. Hieronder ziet u een overzicht met onze diploma's en erkenningen.

Erkend installateur (InstallQ) - aantoonbare kwaliteit
Groenebeek Installatietechniek is door InstallQ - de landelijke organisatie die erkenningen mag afgeven - gekwalificeerd als Erkend Installateur. Met deze officiële erkenning onderscheiden wij ons van andere installateurs. Wij zijn o.a. Erkend Installateur op het gebied van:

  • Gastechnisch Installateur (REG)
  • Gasverbrandingstoestellen (REGT)
  • Elektrotechnisch Installateur (REI)

Erkenning betekent o.a. dat de kwaliteit die wij leveren aantoonbaar is. Ook betekent dit dat wij beschikken over de juiste technische diploma's en dat wij onze vakkennis op peil hebben en houden. Eveneens betekent dit dat wij binnen ons bedrijf aandacht hebben voor kwaliteit en veilig werken. Tevens is er sprake van externe controles binnen ons bedrijf. Daarnaast worden er periodiek technische keuringen verricht van werkzaamheden die door ons zijn opgeleverd.

Zegelrecht
Verder beschikken wij als Erkend Installateur over het zogeheten Zegelrecht voor gasmeters en groepenkasten. Dit betekent dat wij uw gasmeter of groepenkast kunnen vervangen en daarna mogen voorzien van een officiële zegel.

Let op, laat u goed informeren.
Als u werkzaamheden aan uw CV ketel of Elektrische installatie laat uitvoeren door een bedrijf of persoon die niet erkend is, dan loopt u een reëel risico dat uw (inboedel)verzekeraar niet uitkeert in geval van (brand)schade.

Erkenning komt uiteraard de kwaliteit van onze dienstverlening ten goede. Profiteer nu van de kwaliteit van een erkend installateur en neem contact met ons op.

Logo erkend installateur

Erkend leerbedrijf (SBB)

Erkend leerbedrijf
Groenebeek Installatietechniek is door de SBB gekwalificeerd als Erkend leerbedrijf. Dit betekent dat ons bedrijf is goedgekeurd om stage plekken aan te bieden voor diverse technische vakopleidingen. Door deze erkenning mogen wij stagaires begeleiden bij het lopen van een officiële stage binnen ons bedrijf.

Het aanbieden van stageplaatsen is onderdeel van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en geeft jongeren een kans om zich te ontwikkelen. U kunt hier lezen of er momenteel stageplaatsen beschikbaar zijn.

Heeft u nog vragen?
Wilt u ons iets vragen? Neem dan contact met ons op.

Groenebeek Installatietechniek is erkend leerbedrijf

© Groenebeek BV