Over Groenebeek
Installatietechniek

Wij zijn Groenebeek Installatietechniek

Jarenlange ervaring en aantoonbare vakkennis
Groenebeek Installatietechniek is gevestigd in Ridderkerk. Onze installatie-experts hebben meer dan 15 jaar ervaring in de installatietechniek en houden hun vakkennis op peil. We volgen de ontwikkelingen in de branche en zijn lid van branchevereniging Techniek Nederland. Ook zijn wij Erkend Installateur (InstallQ) en werken wij conform wet- en regelgeving. Daarnaast zijn we door KIWA Gecertificeerd volgens de BRL 6000-25 (CO Certificering). Eveneens beschikken wij over Zegelrecht om gasmeters en groepenkasten te verzegelen. Daarnaast beschikken we over een erkenning als inspectiebedrijf (IBER). De kracht van Groenebeek ligt in de waardering, inzet en ervaring van onze vakmensen.

Onze opdrachtgevers
U kan bij ons terecht voor vrijwel alle technische werkzaamheden op het gebied van centrale verwarming, water, gas, elektra, riolering, dakgoten, regenbuizen en sanitair. Wij zijn graag uw professionele partner als het gaat om preventief onderhoud, het oplossen van storingen, het aanpassen van installaties of het realiseren van renovaties of andere projecten. We hebben ruime ervaring met het werken voor overheden, woningcorporaties, aannemers, bedrijven en particuliere klanten. Indien gewenst kan op projectbasis maatwerk worden geleverd.

Onze sterke punten
Sterke punten aan onze dienstverlening zijn:

  • Goed bereikbaar & klantvriendelijk
  • Snelle beschikbaarheid van een vakman
  • Installatie-experts met veel ervaring en vakkennis
  • Kwaliteit van een Erkend & Gecertificeerd Installateur
  • Zegelrecht voor o.a. groepenkasten
  • Full-service dus één aanspreekpunt
  • Storingsdienst (’s avonds en in het weekend).
  • Aandacht voor duurzame technieken
  • Betrouwbaar, afspraken worden nagekomen

Meer informatie over onze sterke punten kunt u op deze pagina lezen.

Let op, laat u goed informeren.
Als u werkzaamheden aan uw CV toestel of Elektrische installatie laat uitvoeren door een bedrijf of persoon die niet erkend is, dan loopt u een reëel risico dat uw (inboedel)verzekeraar niet uitkeert in geval van (brand)schade. Als u meer wilt weten over onze erkenningen, raadpleeg dan deze pagina.

Duurzame klantrelaties
Wij stellen de klant(wens) centraal en zijn gefocust op de continuïteit en veiligheid van uw installatie. We zijn flexibel en komen snel in actie als dit vereist is. Ook gaan we graag aan informele en duurzame relaties aan met onze klanten.

Totaalinstallateur met topkwaliteit & service

Erkend Installateur

Hoge klantwaardering

Kwaliteit & Service

Kwaliteit en veiligheid
Wij leveren kwalitatief hoogwaardige diensten en producten. We werken met kwaliteitsmerken waar we goede ervaringen mee hebben. Daarnaast hebben we voortdurend aandacht voor uw en onze veiligheid. Onze leidinggevenden beschikken over een VCA voor leidinggevenden (VCA-vol). Daarnaast beschikken onze medewerkers over een eigen VCA-diploma. Verder creëren we een veilige werkplek en zorgen we voor bijscholing.

Onze visie en missie
Onze missie is om u te voorzien van een goede en vlotte dienstverlening, zodat uw installaties blijven werken en u comfortabel kunt wonen of werken. Wij lossen technische uitdagingen graag op, zodat u of uw bedrijf door kan gaan met de dagelijkse gang van zaken.

Onze visie is dat de installatiebranche efficiënter én duurzamer kan worden georganiseerd. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is onderdeel van onze bedrijfsvoering. Zo bieden we o.a. een prettige en gezonde werkomgeving aan onze collega’s. We vinden dat vakmensen meer waardering verdienen en de ruimte moeten krijgen om zich te blijven ontwikkelen. We hebben bewust aandacht voor opleidingen, cursussen en trainingen. Tevens nemen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid door stageplaatsen aan te bieden. Daarnaast hebben we aandacht voor het milieu en voor duurzame technieken op diverse vlakken. Ook dragen wij bij aan de energietransitie, bijvoorbeeld door het frequent aanleggen & installeren van elektrische kooktoestellen. Vanuit onze betrokkenheid sponsoren we ook geselecteerde maatschappelijke initiatieven en goede doelen.

Wilt u kennis maken?
Heeft u vragen of wilt u kennismaken? Neem dan contact met ons op.

Groenebeek Installatietechniek:
“De kracht van Groenebeek ligt in de waardering en inzet van onze vakmensen”