CV onderhoud laten
uitvoeren?

Uw CV ketel professioneel laten onderhouden

Voor onderhoud en reparaties aan uw CV ketel bent u bij Groenebeek Installatietechniek aan het juiste adres. We zijn een ervaren, professioneel en erkend CV onderhoudsbedrijf. Groenebeek is deskundig, klantvriendelijk en goed bereikbaar. We staan voor u klaar, ook ’s avonds en in het weekend. Profiteer van de professionele kwaliteit van een Gecertificeerd CV Installateur.

CV onderhoud al vanaf € 85,- incl. btw per jaar. Voordelig en concurrerend tarief. Lees hieronder meer over ons aanbod, of vraag direct CV onderhoud aan via het onderstaande formulier.

Gecertificeerd installateur (BRL 6000-25)
Groenebeek is door Kiwa gecertificeerd voor werkzaamheden aan CV-ketels en andere gasverbrandingstoestellen. Hieruit blijkt dat onze CV werkzaamheden voldoen aan de Gasketelwet en de daarop gebaseerde beoordelingsrichtlijn (BRL 6000-25). Vanaf 1 april 2023 is het strafbaar om werkzaamheden aan CV-ketels uit te laten voeren, door een bedrijf zonder wettelijke certificering. Gecertificeerde bedrijven werken volgens zorgvuldige procedures en letten extra op de veiligheid. Ook beschikkende onze CV-monteurs over een vakbekwaamheidsdiploma.

Wij doen onderhoud aan CV ketels, (bad)geisers, heaters en boilers van verschillende merken, zoals: Agpo Ferroli, ATAG, AWB, Bosch, Daalderop, Dru, Faber, Fasto, Intergas, Nefit, Rehema, Thermagas, Vaillant en Winterwarm.

Erkend Installateur

Hoge klantwaardering

Kwaliteit & Service

CV onderhoud aanvragen

Vul hieronder uw gegevens in om CV onderhoud aan te vragen. Na ontvangst nemen wij zo spoedig mogelijk contact op. Doorgaans is dit binnen 1 of 2 werkdagen.

CV onderhoud aanvragen

Kosten CV onderhoud

Voor het uitvoeren van CV onderhoud rekenen wij slechts € 85,00 incl. BTW. Voor dit bedrag wordt uw ketel o.a. geïnspecteerd, schoongemaakt, bijgevuld, ontlucht en worden ook de vereiste controles verricht. Hierdoor wordt de levensduur van uw ketel verlengd en werkt hij zuiniger waardoor u bespaart op uw energiekosten.

 • Reis- en parkeerkosten: Onze reistijd is in het bovenstaande bedrag inbegrepen.
 • Reparaties en materiaalkosten: Eventuele kosten voor reparaties – bestaande uit benodigde materialen en arbeidstijd – zijn niet in dit bedrag inbegrepen. Deze worden, als u opdracht heeft gegeven voor de reparatie, afzonderlijk in rekening gebracht. Daarnaast kan het technisch vereist zijn dat er een of meerdere pakkingen vervangen moeten worden (dit beoordeelt onze servicemonteur op locatie). Eventuele kosten voor pakkingen worden eveneens doorberekend.
 • Extra service: CV onderhoud op zaterdag: Is het maken van een afspraak op een doordeweekse dag lastig? Groenebeek biedt als extra service de mogelijkheid om uw CV onderhoud te laten uitvoeren op zaterdag. Hiervoor geldt een weekend-opslag. Neem vrijblijvend contact met ons op als u interesse heeft.

 

Andere toestellen en MV-systemen
Voor het uitvoeren van onderhoud aan andere toestellen dan CV ketels – zoals geisers, kachels, WTW-units – gelden dezelfde tarieven en voorwaarden. Daarnaast verrichten wij ook onderhoud aan ventilatie-systemen (MV) en kunnen wij ook gelijk uw kanalen schoonmaken.

Waarom uw CV ketel periodiek laten onderhouden?

Jaarlijks onderhoud aan uw CV ketel wordt sterk aanbevolen vanwege:

 • De levensduur van uw CV ketel wordt verlengd. Doordat uw ketel langer meegaat, is het minder snel nodig om een nieuwe CV ketel aan te schaffen.
 • Storingen worden zo veel mogelijk voorkomen. Door (kleine) problemen tijdig op te lossen, verkleint u de kans dat uw CV ketel onverwacht uitvalt op een ongewenst moment, zoals in de winter of in het weekend.
 • Hoge reparatiekosten worden voorkomen. Kostbare onderdelen van een CV ketel gaan langer mee als uw ketel goed wordt onderhouden.
 • Minder energieverbruik en lagere kosten. Een CV ketel die goed is onderhouden verbruikt minder energie en dit zorgt voor lagere energiekosten.
 • Minder milieubelasting. Een goed onderhouden CV ketel heeft een betere verbranding en stoot minder koolstofdioxide (CO2) uit.
 • Vergroting van uw veiligheid. Regelmatig onderhoud verlaagt de kans op het ontstaan van brand of het lekken van gevaarlijke koolmonoxide.

Welke werkzaamheden worden er verricht?

Het onderhouden van een CV-ketel is specialistisch vakwerk. Tijdens een inspectie worden diverse aspecten beoordeeld en gemeten, waaronder:

 • Visuele inspectie mantel voor afsluiten.
 • Visuele inspectie rookgas op lekkages en aansluitingen.
 • Visuele inspectie leidingwerk en afvoer.
 • Visuele inspectie binnenkant ketel met oog voor lekkages of beschadigingen.
 • Schoonmaken ontsteking, brander en wisselaar.
 • Periodieke verwisseling van onderhoudssets en pakkingen.
 • Spoelen afvoer cv ketel en afvoer onder de cv ketel.
 • Het bijvullen en ontluchten van de cv ketel.
 • Visuele controle op lekkages na bijvullen.
 • Controle expansievat en overstortventiel.
 • Meting gasverlies gasblok.
 • Meting CO2 uitstoot (koolmonoxide).
 • Eventueel onderzoek van aangegeven klachten.

 

Bij CV onderhoud is er sprake van diverse technische controles, het schoonmaken, bijvullen en ontluchten van de ketel, het vervangen van pakkingen, het controleren van de rookgasafvoer en het verrichten van metingen met speciale meetapparatuur.

Wij kunnen ook uw ventilatiekanalen reinigen of uw mechanische installatie (MV-box) controleren en/of vervangen. Neem contact op voor meer informatie.

Voordelen CV onderhoudsabonnement

Groenebeek Installatietechniek biedt haar klanten een abonnement voor CV onderhoud aan. Dit heeft diverse voordelen.

 • Uw ketel loopt geen onderhoud mis. Wij nemen het initiatief en nemen jaarlijks contact met u op voor het plannen van een afspraak. Hiermee voorkomt u dat uw verwarmingsketel het jaarlijks preventief onderhoud misloopt.
 • Beschikbaarheid. In geval van een onderhoudsabonnement kunt u rekenen op onze beschikbaarheid bij eventuele uitval of storingen. Onze storingsmonteurs staan ook ’s avonds en in het weekend voor u paraat. Klanten die een onderhoudsabonnement hebben, krijgen ook voorrang bij storingen.
 • Hulp wanneer nodig. Zonder onderhoudsabonnement bestaat de kans dat onze agenda staat volgepland met andere (spoed)werkzaamheden, waardoor wij niet (direct) beschikbaar zijn om uw probleem op te kunnen lossen. In dat geval kan het zijn dat u langere tijd zonder verwarming of warm water blijft zitten.

 

Let op! Kies voor een Erkend Installateur.
Het laten uitvoeren van preventief onderhoud aan uw CV ketel is ook van belang voor uw (inboedel of woonhuis) verzekering. Als u werkzaamheden aan uw CV ketel laat uitvoeren door een bedrijf of persoon die niet erkend is, dan loopt u een reëel risico dat uw verzekeraar niet uitkeert in geval van (brand- of water)schade. Raadpleeg uw verzekeraar en/of uw polisvoorwaarden voor meer informatie.

“Wij waren net verhuisd en op zoek naar een CV monteur. De werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd.”

Stephanie de Vries

Barendrecht

We laten onze nieuwe CV-ketel prefessioneel onderhouden door Groenebeek. Wij gaan graag voor kwaliteit & service.”

Familie Van de Poll

Ridderkerk

“Het onderhoud van onze CV-ketels laten wij uiteraard uitvoeren door Groenebeek BV. Vakwerk voor een goede prijs.”

Dhr. R. Hagestein

Directeur Fimac BV

Oplossen van CV storingen

Klik hier voor meer informatie.

Offerte aanvragen

Klik hier voor meer informatie.

Installeren nieuwe CV ketel

Klik hier voor meer informatie.