Uw CV ketel professioneel laten onderhouden door Groenebeek Installatietechniek

Voor onderhoud aan uw CV ketel bent u bij Groenebeek Installatietechniek aan het juiste adres. We zijn een ervaren, professioneel en erkend CV onderhoudsbedrijf. Groenebeek is deskundig, klantvriendelijk en goed bereikbaar. We staat voor u klaar, ook 's avonds en in het weekend. Profiteer van de kwaliteit van een Erkend Installateur.

CV onderhoud al vanaf € 75,-- incl. BTW per jaar. Dit is een zeer concurrerend tarief. Lees hieronder meer over de voorwaarden.

Let op: laat uw CV ketel onderhouden door een Erkend Installateur, anders is de kans groot dat uw verzekeraar niet uitkeert bij schade.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

CV onderhoud aanvragen

Wilt u CV onderhoud bij ons aanvragen? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Versturen

Waarom uw CV ketel periodiek laten onderhouden?
Het periodiek uitvoeren van onderhoud aan uw CV ketel wordt aanbevolen vanwege verschillende redenen:

 • De levensduur van uw CV ketel wordt verlengd. Doordat uw ketel langer meegaat, is het minder snel nodig om een nieuwe CV ketel aan te schaffen.
 • Storingen worden zo veel mogelijk voorkomen. Door (kleine) problemen tijdig op te lossen, verkleint u de kans dat uw CV ketel onverwacht uitvalt op een ongewenst moment, zoals in de winter of in het weekend.
 • Hoge reparatiekosten worden voorkomen. Kostbare onderdelen van een CV ketel gaan langer mee als uw ketel goed wordt onderhouden.
 • Minder energieverbruik en lagere kosten. Een CV ketel die goed is onderhouden verbruikt minder energie en dit zorgt voor u voor lagere energiekosten.
 • Minder milieubelasting. Een goed onderhouden CV ketel heeft een betere verbranding en stoot minder koolstofdioxide (CO2) uit.
 • Vergroting van uw veiligheid. Regelmatig onderhoud verlaagt de kans op brand of het lekken van gevaarlijke koolmonoxide.

Het verdient sterk aanbeveling om uw CV ketel periodiek te laten onderhouden.

CV storing monteur met gereedschap
Loodgieter en cv monteur

Wat zijn de kosten voor CV onderhoud?

Het uitvoeren van CV onderhoud kost € 75,00 incl. BTW (per jaar). Voor dit bedrag wordt uw ketel o.a. geïnspecteerd, schoongemaakt, bijgevuld, ontlucht en worden ook de vereiste controles verricht.

Onze reistijd is in het bovenstaande bedrag inbegrepen, voor zover u binnen Ridderkerk woont. Woont u buiten Ridderkerk dan rekenen we voor onze reiskosten een bedrag van € 9,95 incl. BTW (hierin zijn eventuele parkeerkosten ook inbegrepen). Eventuele kosten voor reparaties - bestaande uit benodigde materialen en arbeidstijd - zijn niet in dit bedrag inbegrepen. Deze worden, als u opdracht heeft gegeven voor de reparatie, afzonderlijk in rekening gebracht. Nadat het CV onderhoud door ons is uitgevoerd ontvangt u een factuur.

All-in onderhoudsabonnement
In bepaalde situaties is het mogelijk om een all-in cv onderhoudsabonnement bij ons af te sluiten, waarbij de kosten van eventuele reparaties zijn inbegrepen. Het tarief hiervoor ligt uiteraard hoger en hangt af van uw individuele situatie. Ook gelden er bepaalde voorwaarden, zoals dat u uw CV ketel door ons heeft laten installeren. Neem contact op als u hier interesse in heeft.

Logo erkend installateur

Welke werkzaamheden worden er verricht?

Het onderhouden van een CV-ketel is specialistisch vakwerk. Tijdens een inspectie worden diverse aspecten beoordeeld en gemeten, waaronder:

 • Visuele inspectie mantel voor afsluiten.
 • Visuele inspectie rookgas op lekkages en aansluitingen.
 • Visuele inspectie leidingwerk en afvoer.
 • Visuele inspectie binnenkant ketel met oog voor lekkages of beschadigingen.
 • Schoonmaken ontsteking, brander en wisselaar.
 • Periodieke verwisseling van onderhoudssets / pakkingen.
 • Spoelen afvoer cv ketel en afvoer onder de cv ketel.
 • Het bijvullen en ontluchten van de cv ketel.
 • Visuele controle op lekkages na bijvullen.
 • Controle expansievat en overstortventiel.
 • Meting gasverlies gasblok.
 • Meting co2 uitstoot.
 • Eventueel onderzoek van aangegeven klachten.

Bij CV onderhoud is er sprake van diverse technische controles, het schoonmaken, bijvullen en ontluchten van de ketel, het vervangen van pakkingen en het verrichten van diverse metingen met speciale meetapparatuur.

Voordelen CV onderhoudsabonnement

Groenebeek Installatietechniek biedt haar klanten een abonnemet voor CV onderhoud aan. Dit heeft diverse voordelen.

 • Uw ketel loopt geen onderhoud mis. Wij nemen het initiatief en nemen jaarlijks contact met u op voor het plannen van een afspraak. Hiermee voorkomt u dat uw verwarmingsketel het jaarlijks preventief onderhoud misloopt.
 • Beschikbaarheid. In geval van een onderhoudsabonnement kunt u rekenen op onze beschikbaarheid bij eventuele uitval of storingen. Onze storingsmonteurs staan eventueel ook ’s avonds en in het weekend voor u paraat. Klanten die een onderhoudsabonnement hebben, krijgen ook voorrang bij storingen.
 • Hulp wanneer nodig. Zonder onderhoudsabonnement bestaat de kans dat onze agenda staat volgepland met andere (spoed)werkzaamheden, waardoor wij niet (direct) beschikbaar zijn om uw probleem op te kunnen lossen. In dat geval kan het zijn dat u langere tijd zonder verwarming of warm water blijft zitten.

Wij adviseren u om een abonnement voor CV onderhoud bij ons af te sluiten. U kunt dit bovenaan deze pagina aanvragen.

Let op, kies voor een Erkend Installateur.
Het laten uitvoeren van preventief onderhoud aan uw CV ketel is ook van belang voor uw (inboedel of woonhuis) verzekering. Als u werkzaamheden aan uw CV ketel laat uitvoeren door een bedrijf of persoon die niet erkend is, dan loopt u een reëel risico dat uw verzekeraar niet uitkeert in geval van (brand- of water)schade. Raadpleeg uw verzekeraar en/of uw polisvoorwaarden voor meer informatie.

intergas merk
nefit merk
remeha merk
vaillant merk

Wij werken uiteraard binnen de richtlijnen van het RIVM en het protocol Samen Veilig Doorwerken van Techniek Nederland i.v.m. de Corona epidemie.

© Groenebeek BV