Wilt u uw water-installatie aanpassen?

Goed bereikbaar

Snel beschikbaar

Ervaren installateurs

Maatwerk & service

Het vakkundig installeren, verplaatsen of verwijderen van waterleidingen

Wilt u misschien een nieuwe waterleiding laten aanleggen, een bestaande waterleiding verplaatsen of een waterleiding laten verwijderen? Groenebeek heeft jarenlange ervaring met water-werkzaamheden en wil u hiermee graag van dienst zijn.

Verwijderen of aanleggen van waterleidingen
De aanleg van waterleidingen kan nodig zijn bij renovatie of aanpassing van uw woning. Ook kan het nodig zijn om ongebruikte delen van de waterleiding te verwijderen. Dit dient wel vakkundig te worden gedaan, omdat er anders legionella kan ontstaan. Dit is iets wat met de juiste vaktechnische kennis voorkomen kan worden. Groenebeek heeft de juiste ervaring en kennis in huis en is beschikbaar voor u om waterleidingen te demonteren, te vervangen of te installeren.

Uiteenlopende werkzaamheden
U kunt een loodgieter van Groenebeek inschakelen bij diverse werkzaamheden aan waterleidingen. Bijvoorbeeld als u een keuken laat installeren waarvoor de aansluitingen verplaatst dienen te worden. Of indien de badkamer of toilet gerenoveerd moet worden. Of bijvoorbeeld wanneer u een wasmachine aansluiting op zolder wenst te realiseren. In deze en andere situaties kunt u een beroep doen op Groenebeek.

Wilt u klant worden?
Heeft u een installatie-expert nodig om waterleidingen aan te leggen of te vervangen? Neem dan contact met ons op.

Erkend Installateur

Hoge klantwaardering

Kwaliteit & Service

Wilt u een offerte
ontvangen?