Wastafel

 

Bij Groenebeek leveren en installeren we een ruim assortiment aan wastafels van diverse merken, waaronder de bekende merken Grohe en Plieger. 

Wij leveren en installeren wastafels in verschillende maten en uitvoeringen, zowel voor één als voor twee personen. Ook heeft u de keuze om een wastafel met of zonder bijbehorend meubel te laten plaatsen. Onze installateurs zorgen graag voor een vakkundige en stevige installatie van uw wastafel.

Naast wastafels bieden wij ook andere sanitaire producten, zoals fonteinen, waskommen, gootstenen en toebehoren voor wastafels. Wij hebben een ruime keuze aan producten van verschillende merken en segmenten. 

Onze collega’s helpen u graag als u op zoek bent naar een wastafel of andere sanitaire producten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

AnyConv.com__Ontwerp-zonder-titel-72-q7w3tcsd753hfxtwjh74kvtpylyf0k730gla95wwps

Erkend Installateur

Hoge klantwaardering

Kwaliteit & Service


 Op zoek naar een luxe wastafel?

Of u nu op zoek bent naar een basic of luxe wastafel, voor ieder budget is er een geschikte oplossing. De wastafels die wij leveren zijn verkrijgbaar in diverse stijlen en uitvoeringen, waardoor er altijd een wastafel is die bij uw smaak en interieur past. 

Wij kunnen diverse wastafels leveren en hebben de kennis en ervaring in huis om deze op de juiste manier te installeren. Daarnaast werken wij samen met bekende leveranciers (zoals Plieger of ThermoNoord) en kunt u eventueel een bezoek brengen aan hun showroom om een nieuwe kraan uit te kiezen.

 

AnyConv.com__Groenebeek-13-q5kzko1d95lgz250p48t6bobf9ihipj8gk5wiug8tc