Vragen over uw
gasinstallatie?

Goed bereikbaar

Snel beschikbaar

Ervaren installateurs

Maatwerk & service

Aanleggen of verplaatsen van een binnengasleiding

Wilt u gaan verbouwen en een gastoestel verplaatsen? Of wilt u een geheel nieuwe gas installatie aanleggen? Dan dient uw binnengasleiding ook verplaatst of aangelegd te worden. Hiervoor bent u bij Groenebeek aan het juiste adres.

Werkzaamheden 
Groenebeek is vakbekwaam in het aanleggen van nieuwe of vervangen van bestaande gasleidingen. Tijdens een keukenrenovatie kunnen we de gasleiding naar de gewenste plaats verleggen. Of we kunnen na het plaatsen van een slimme meter de lekkage verhelpen. Of bijvoorbeeld de aansluiting van de moederhaard aanpassen of de aansluiting op de gasmeter in de meterkast maken.

Vakkundig afpersen van gasleidingen
Uw binnengasleiding start vanaf de gasmeter tot aan de aansluitleiding van gasverbrandingstoestellen. De dichtheid van een binnengasleiding moet binnen de gestelde (NEN) normen blijven. Deze dichtheid (lekkagegevoeligheid) wordt gecontroleerd door middel van het gebruik van goedgekeurde meetapparatuur. Indien u twijfelt over de dichtheid van uw gasleiding (eventuele gaslekkage) is Groenebeek voor u beschikbaar om de binnengasleiding af te persen.

Maatwerk
Bij de installatie van gasleidingen is het van belang dat deze voldoende zijn afgestemd op het gastoestel dat wordt voorzien (Kw). Het berekenen van de benodigde diameter van de gasleiding hangt onder meer af van het vermogen van het gastoestel (gashaard, kooktoestel, CV combi ketel) en de hoeveelheid toestellen dat op de binnengasleiding is aangesloten. Groenebeek heeft voldoende ervaring en kennis, zodat u kunt beschikken over een kwalitatief goede en veilige installatie.

Erkend installateur
Groenebeek is Erkend Installateur voor het controleren, berekenen en aanleggen van gasleidingen (InstallQ). Dit betekent o.a. dat wij werken volgens de laatste normen (NEN/NPR) en een hoge kwaliteit leveren. Lees hier meer over onze erkenningen.

Vragen over gas werkzaamheden?
Heeft u professionele assistentie nodig bij bepaalde gaswerkzaamheden? Neem dan contact met ons.

Erkend Installateur

Hoge klantwaardering

Kwaliteit & Service

Wilt u misschien overstappen
op elektrisch koken?