Bent u op zoek naar een (slimme) thermostaat?

Thermostaten installeren
Als het gaat om thermostaten, kunt u bij Groenebeek terecht de levering, de installatie en het instellen van diverse thermostaten. We leveren verschillende soorten thermostaten, zoals:

  • Basic thermostaten (aan/uit)
  • Modulerende thermostaten
  • Bedrade of draadloze thermostaten
  • Thermostaten met een klokprogramma
  • Slimme thermostaten

We leveren graag kwalitatief goede thermostaten van professionele merken, zoals Honeywell, Vaillant, Intergas, Remeha of Bosch. We bieden zowel bedrade als draadloze thermostaten aan. Daarnaast bieden we ook slimme thermostaten aan. Slimme thermostaten hebben een klokprogramma en kunnen op afstand worden bediend via een app op uw smartphone.

Onze experts kunnen adviseren over de beste thermostaat voor uw situatie en helpen u bij het kiezen van de juiste instellingen om het comfort te verhogen en energie te besparen. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige thermostaat of een slimme thermostaat met geavanceerde functies, bij Groenebeek bent u hiervoor aan het juiste adres. 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over verwarming en  de mogelijkheden op het gebied van thermostaten. 

Erkend Installateur

Hoge klantwaardering

Kwaliteit & Service

Problemen met uw thermostaat oplossen
Daarnaast kunt u ons inschakelen als u een probleem heeft met uw thermostaat. Het kan bijvoorbeeld zijn dat uw thermostaat verkeerd is aangesloten, of dat de bekabeling niet goed meer is of dat de thermostaat op een andere manier het contact met de CV ketel is verloren. Wij helpen u graag bij het onderzoeken en oplossen van problemen op dit vlak.

Thermostaat met zone-regeling
Als u graag een comfortabele en energiezuinige regeling van uw CV installatie wilt, dan kunt u kiezen voor een thermostaat met een zone-regeling. Dit houdt in dat de temperatuur zowel per ruimte als per tijdsblok kan worden ingesteld. U kunt er dan bijvoorbeeld voor kiezen om de temperatuur in de slaapkamer tijdens de nacht automatisch op 17 graden in te stellen en de temperatuur in de woonkamer overdag op 20 graden. Ook kunt u de verwarming in bepaalde ruimtes automatisch uitzetten via een klokprogramma of via uw mobiel. Een goed ingestelde thermostaat met zone-regeling zorgt daarmee ook voor een besparing op het energieverbruik.

We helpen u graag
Het vakkundig installeren en instellen van een thermostaat vereist vakkennis en ervaring. Onze installatie-experts helpen u graag hiermee. Door de thermostaat goed in te stellen kan het comfort in uw woning of pand worden verhoogd en kunnen er energiekosten worden bespaard.