Zonnepanelen

Wilt u zonnepanelen?

Bij Groenebeek zijn we trots op ons vakmanschap en onze expertise op het gebied van zonnepanelen. Als ervaren installatiebedrijf weten wij ook hoe belangrijk duurzame energie is voor onze klanten en voor het milieu. Daarom bieden wij hoogwaardige panelen aan die duurzame energie opwekken.

Onze installateurs zijn deskundig en zorgen voor een professionele installatie van het zonnepanelensysteem. Daarnaast lossen wij storingen op aan zonnepanelen-installaties, zodat uw zonnepanelen snel weer optimaal werken.

Naast de hoogwaardige zonnepanelen en een professionele installatie, bieden wij ook (micro)omvormers aan. Hiermee wordt de opgewekte energie omgezet (van gelijkstroom naar wisselstroom), zodat u deze energie zelf kunt gebruiken, kunt opslaan of kunt terugleveren aan uw energieleverancier.

Erkend Installateur

Hoge klantwaardering

Kwaliteit & Service

Als klant bij Groenebeek kunt u rekenen op een persoonlijke benadering en een op maat gemaakte oplossing die is afgestemd op uw wensen en behoeften. Wij nemen uitgebreid de tijd om u te adviseren over de beste zonnepanelen voor uw situatie. Zo zorgen wij voor een optimale opbrengst van uw zonnepanelen en een maximale besparing op uw energiekosten.

Daarnaast kunnen wij als totaalpakket ook micro-omvormers aanbieden die een aantal voordelen hebben:

  • De energie-opwekking per paneel wordt gemaximaliseerd.
  • Uw installatie is veiliger vanwege de directe omzetting naar wisselstroom.
  • U kunt per zonnepaneel uw installatie bekijken en monitoren.
  • Schaduw of vuil heeft geen negatieve invloed op de rest van het systeem.
  • Mocht er een paneel of omvormer onverhoopt defect raken, dan blijft het overige systeem doorgaan met energie opwekken.

Bij Groenebeek bent u aan het juiste adres voor hoogwaardige zonnepanelen van topkwaliteit, een professionele installatie en uitstekende service. Wij zorgen ervoor dat u duurzame energie kunt opwekken en kunt bijdragen aan een groenere wereld, terwijl u bovendien ook kunt besparen op uw energierekening.