Vloerverwarming aanleggen of herstellen?


Aanleggen van vloerverwarming
U kunt bij Groenebeek terecht voor het leveren en installeren van diverse vloerverwarmingssystemen. Vloerverwarming is een efficiënte en comfortabele manier van verwarmen.  Daarnaast kan vloerverwarming ook helpen om ruimte te besparen in een woning, omdat er geen radiatoren nodig zijn. Dit kan vooral handig zijn in kleinere ruimtes zoals badkamers of keukens. Daarnaast heeft vloerverwarming het voordeel dat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld over de ruimte, wat zorgt voor een aangename en constante temperatuur. 

Bij het kiezen van het juiste vloerverwarmingssysteem voor uw huis of pand zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden, zoals de grootte van de ruimte, het type vloer en de energie-efficiëntie van het systeem. Het is belangrijk om de vloerverwarming goed te laten installeren door een ervaren vakman zodat het op de juiste manier geïnstalleerd wordt. 

Onze installatie-experts kunnen u helpen bij het maken van de beste keuze voor uw situatie en zorgen voor een vakkundige installatie van het systeem.

 

Erkend Installateur

Hoge klantwaardering

Kwaliteit & Service


Problemen met uw vloerverwarming oplossen

Groenebeek heeft ook veel ervaring met het onderhouden en repareren van vloerverwarmingssystemen. Zo kunt u o.a. bij ons terecht voor:
 

  • Onderzoek naar problemen met uw vloerverwarming
  • Herstel van vloerverwarmingssystemen
  • Het vervangen van vloerverwarmingsverdelers
  • Het reinigen van uw vloerverwarming


Onze installatie-experts hebben een ruime ervaring met vloerverwarmingssystemen en zijn u graag van dienst. Indien nodig kunnen wij uw vloerverwarming ook onderzoeken met thermografische camera om eventuele problemen exact te detecteren. Ook werken wij bij installatie of herstel met hoogwaardige materialen en maken wij gebruik van professionele gereedschappen.

Daarnaast kan het voorkomen dat er een deel van de vloerverwarming verstopt raakt, bijvoorbeeld door metaaldeeltjes uit de radiatoren die zich gaan ophopen. In die situatie kunnen wij aanbieden om de slangen van het systeem te laten spoelen om eventuele ophopingen van vuil en andere afzettingen te verwijderen. Hierdoor kan het systeem (efficiënt) blijven werken en wordt de kans op storingen verminderd.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over vloerverwarming.