(elektrische) boilers

Boilers
U kunt bij Groenebeek terecht voor het leveren en installeren van verschillende soorten boilers, zoals:

  • Elektrische boilers (smart)
  • Gasboilers
  • Warmtepompboilers
  • Zonneboilers
  • Keukenboilers
  • Doorstroomboilers


Wij leveren graag boilers van hoge kwaliteit en daarom werken we samen met gerenommeerde merken zoals Bosch, Itho Daalderop en Masterwatt.

Welke boiler is het meest geschikt? Welke boiler het beste bij uw situatie past, hangt af van uw situatie en uw wensen. Onze installatie-experts kunnen u adviseren welk type boiler het meest geschikt is voor uw situatie. 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over boilers. 

Erkend Installateur

Hoge klantwaardering

Kwaliteit & Service

 

Welke boiler past het beste bij uw situatie?
Welke boiler het meest geschikt is hangt af van de (technische) situatie en uw wensen. Elk systeem kent voordelen en nadelen en deze moeten tegen elkaar worden afgewogen. 

Het voordeel van een elektrisch boiler is bijvoorbeeld dat u geen gasaansluiting nodig heeft. Bij een reguliere boiler wordt het water continu op temperatuur gehouden in een vat. Een doorstroom boiler verwarmt het water op het moment dat het nodig is op en gebruikt hierdoor niet constant energie. Warmtepompboilers maken gebruik van duurzame energiebronnen, zoals de omgevingslucht, om het water op te warmen.

Eveneens moet er onderzocht worden of een gewenst systeem geïnstalleerd kan worden en welke consequenties dit meebrengt. Het kan bijvoorbeeld zijn dat uw elektrische installatie aangepast moet worden. 

Uiteraard zorgen wij graag voor een vakkundige installatie. Zo bent u altijd verzekerd van warm water wanneer dit nodig is. 

Oplossen van CV storingen

Klik hier voor meer informatie.

Offerte aanvragen

Klik hier voor meer informatie.

Installeren nieuwe CV ketel

Klik hier voor meer informatie.