Bent op zoek naar radiatoren?

Levering en installatie van radiatoren
U kunt bij Groenebeek terecht voor diverse werkzaamheden op het gebied van radiatoren. Zo kunnen wij u helpen met het leveren en installeren van:

  • Paneelradiatoren
  • Verticale radiotoren
  • Design radiatoren
  • Handdoek radiatoren
  • Vlakke radiatoren
  • Lage temperatuur radiatoren
  • Elektrische radiatoren
  • Convectoren


Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en installeren van radiatoren in alle soorten en maten, van kleine badkamerradiatoren tot grote radiatoren voor woonkamers en andere grote ruimtes. Ook bieden wij een breed scala aan radiatoren, waaronder ook radiatoren in verschillende kleuren en afmetingen.

Als u op zoek bent naar een nieuwe radiator, dan zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden, zoals de grootte van de kamer, de hoeveelheid warmte die nodig is en uw persoonlijke voorkeuren wat betreft het ontwerp. 

Bij Groenebeek helpen we u graag bij het maken van de juiste keuze. U kunt rekenen op hoogwaardige radiatoren, deskundig advies en een professionele installatie.

Erkend Installateur

Hoge klantwaardering

Kwaliteit & Service

Problemen met radiatoren oplossen
Naast de installatie van radiatoren bieden wij ook onze dienstverlening aan voor eventuele problemen met bestaande radiatoren, zoals een lekkende radiator, een radiator die niet goed warm wordt of een radiator die tikkende geluiden maakt. Onze ervaren vakmensen hebben de expertise en vaardigheden om eventuele problemen op te lossen, zodat u weer kunt genieten van een comfortabel en warm huis. 

Thermostatische radiatorknoppen
Daarnaast kunnen wij ook thermostatische radiatorkranen installeren die ervoor zorgen dat de verwarming per ruimte kan worden ingesteld. U kunt deze knoppen instellen op een (verlaagde) stand, zodat de radiator niet te veel warmte afgeeft als de CV ketel warmtevraag heeft. 
Dit zorgt niet alleen voor meer comfort, maar ook voor een efficiëntere verwarming en lagere energiekosten.

Waterzijdig inregelen
Het is belangrijk om nieuwe radiatoren goed af te stellen, oftewel waterzijdig in te regelen. Hierbij wordt de waterdruk en de temperatuur van de radiatoren optimaal ingesteld om ervoor te zorgen dat de warmte gelijkmatig verdeeld wordt in uw gehele CV installatie. Hiermee kan ook energie worden bespaard. 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe wij kunnen helpen om uw huis of pand optimaal en duurzaam te verwarmen.