Renovatiewerkzaamheden

Groenebeek is specialist in renovatiewerkzaamheden
Bij een renovatie worden vaak meerdere installaties aangepast en/of vernieuwd. Veel opdrachtgevers stellen het op prijs dat Groenebeek de renovatie van verschillende installaties kan uitvoeren. Hierbij kunt u denken aan het installeren of aanpassen van verschillende installaties, waaronder:

  • CV-installaties
  • Elektra-installaties
  • Gas-installaties
  • Riolering en/of afvoerleidingen
  • Ventilatie-installaties
    Water-installaties


Het is belangrijk dat deze installaties vakkundig worden aangepast en/of geïnstalleerd en dat zij voldoen aan de (actuele) wettelijke normen.

Bij Groenebeek bent u aan het juiste adres voor renovaties waarbij één of meerdere installaties moeten worden aangepast. Wij kunnen u helpen tijdens het volledige renovatieproces. Hierbij heeft u te maken met één partij, wat zorgt voor een efficiënte en effectieve samenwerking. 

Erkend Installateur

Hoge klantwaardering

Kwaliteit & Service

Een nieuwe badkamer, keuken of toilet?
Bent u voornemens om uw badkamer, keuken of toilet te renoveren? Dan kunt u ook bij Groenebeek terecht voor de aanpassingen aan uw installaties. In het geval van keukenrenovaties kunnen wij bijvoorbeeld het leidingwerk op de gevraagde punten installeren (conform de opgave van de leverancier), zodat de nieuwe keuken zonder problemen op de geplande datum geïnstalleerd kan worden.

Duurzame en efficiënte samenwerkingen
Groenebeek werkt voor verschillende opdrachtgevers, waaronder ook  voor woningcorporaties, aannemers of bouwbedrijven. In verband hiermee voert Groenebeek, in nauwe samenwerking met de opdrachtgever, ook zeer regelmatig mutatie-onderhoud uit aan bijvoorbeeld badkamers, keuken en toiletten. Hierbij is het belangrijk dat er goed wordt samengewerkt met andere partijen en hun vakmannen, dat er kwaliteit wordt geleverd en dat planningen worden gehaald. Bij renovaties is het een voordeel dat Groenebeek zowel loodgieterswerk als elektra-werkzaamheden voor u kan uitvoeren. Hierdoor kan er efficiënter en beter worden samengewerkt.

Neemt bij vragen over renovatiewerkzaamheden gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst en bouwen graag aan duurzame samenwerkingen.