Stukadoorswerkzaamheden


Stukadoorswerkzaamheden

Bij Groenebeek streven we ernaar om onze klanten een totaalpakket aan te bieden. Daarom kunt u naast onze installatiewerkzaamheden ook bij ons terecht voor diverse afbouwwerkzaamheden, waaronder ook voor stucwerk.

Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door onze eigen vakmannen of door onze vaste partners waarmee we samenwerken. Onze medewerkers en partners zijn zorgvuldig geselecteerd op vakmanschap en kwaliteit, want stucen is een specialistisch vak en vereist de nodige ervaring en kennis. 

Onze stukadoors zijn gespecialiseerd in verschillende soorten stucwerk, zoals:

  • Glad stucwerk (sausklaar)
  • Sierpleisers
  • Betonlook
  • Diverse herstelwerkzaamheden.


Wij kunnen u helpen met stucwerk ongeacht de omvang van de werkzaamheden. Of het nu gaat om klein herstelwerk, om enkele wanden of kamers, of om een gehele woning of een pand (of eventueel om meerdere objecten), onze professionele stucadoors staan graag voor u klaar.

Mocht u op zoek zijn naar een stukadoor, neem dan contact met ons op. 

 

Erkend Installateur

Hoge klantwaardering

Kwaliteit & Service


Onze werkwijze
Onze stukadoors beginnen bij stucwerkzaamheden met een opname op locatie. Bij grotere projecten wordt er vooraf  een plan van aanpak opgesteld, waarin alle belangrijke aspecten van het stucwerkproject worden opgenomen. Zo weten we precies wat er nodig is om het gewenste resultaat te bereiken en kunnen we het werk efficiënt uitvoeren.

Samenwerking & communicatie
Waar nodig werken onze stukadoors samen met onze installatiemonteurs of elektriciens om ervoor te zorgen dat de werkzaamheden naadloos aansluiten op elkaar. Wij bieden hierbij een totaaloplossing aan onze klanten.

Maatwerk & advies
Wij begrijpen dat elke klant andere wensen heeft en daarom bieden wij ook maatwerk oplossingen. Hierbij kunnen wij ook adviseren in hoeverre het mogelijk is om scheuren in het bestaande stucwerk te repareren, of dat het technisch geadviseerd is om een compleet nieuwe stuclaag aan te brengen omdat herstelwerk naar verwachting geen goed resultaat geeft. 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.