MV installatie aanleggen

 

MV installatie aanleggen
Een mechanisch ventilatiesysteem (MV-installatie) is een systeem dat zorgt voor een constante luchtverversing in uw woning of pand. Het is belangrijk dat deze installatie goed werkt en regelmatig onderhouden wordt, zodat de luchtkwaliteit optimaal blijft. Bij Groenebeek kunt u o.a. terecht voor het leveren en installeren van MV installaties. Omdat wij graag kwaliteit leveren werken wij hierbij met bekende merken zoals Duco, Itho Daalderop, Zehnder en Orcon.

Bij de aanleg van een nieuwe MV-installatie is het o.a. van belang dat er wordt gekozen voor een systeem dat voldoende capaciteit heeft en dat de kanalen voor de afvoer van de vervuilde lucht de juiste diameter hebben. Ook is het belangrijk om vooraf te bepalen welke elektrische aansluiting het ventilatiesysteem nodig heeft. Daarnaast moeten de luchtkanalen zelf ook vakkundig worden geïnstalleerd.

Verder is het mogelijk om een MV-systeem efficiënter te laten werken door het gebruik van sensoren, zoals een CO2 sensor of een vochtsensor. Hierdoor zal uw ventilatiesysteem alleen in een hogere stand actief worden als er mensen in de ruimte aanwezig zijn (CO2) of als sprake is van een bepaald vochtgehalte, zoals tijdens het douchen. Hierdoor is het systeem efficiënter dan bij continue gebruik.

 

Erkend Installateur

Hoge klantwaardering

Kwaliteit & Service

Maatwerk offerte
Wij begrijpen dat elk huis of gebouw anders is en daarom hanteren wij een persoonlijke benadering bij het adviseren en installeren van een MV systeem. Onze installatie-experts komen graag bij u langs om de situatie te bekijken en te bespreken wat voor u de beste oplossing is. Hierbij houden we graag rekening met de technische mogelijkheden en uw wensen.

Servicegericht
Daarnaast vinden wij goede service erg belangrijk. Wanneer u door Groenebeek een MV systeem laat installeren, kunt u rekenen een kwalitatief goed systeem en op uitstekende service. Mocht er onverhoopt toch een probleem ontstaan met de installatie, dan lossen wij dit graag vlot en professioneel op.

Voor een betrouwbaar, kwalitatief hoogwaardig en duurzaam MV systeem bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan voor u klaar om te adviseren, te installeren en te onderhouden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.