Eenvoudig & snel een offerte aanvragen

Via het onderstaande formulier kunt u eenvoudig & snel een offerte aanvragen voor technische werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren. Nadat uw aanvraag door ons is ontvangen nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Indien mogelijk, ontvangen wij graag een omschrijving van de situatie of verwachte werkzaamheden. Ook ontvangen wij bij voorkeur enkele foto's van de situatie.

Werkwijze en indienen offerte aanvraag

  • Offerte aanvragen worden (in principe) behandeld op volgorde van binnenkomst. Is er sprake van spoed, dan verzoeken wij u vriendelijk om dit duidelijk te vermelden in uw aanvraag.
  • Indien u meer dan 3 bijlagen wilt toesturen, dan kan dit eventueel ook met een ZIP-bestand.
  • Mocht u een foutmelding krijgen bij het versturen van de aanvraag, dan kan dit soms te maken hebben met de bijlagen en/of de instellingen van uw apparaat. U kunt de aanvraag dan ook zonder bijlagen bij ons indienen en de betreffende bijlagen (op een later moment) toesturen via e-mail.
  • Het is niet altijd mogelijk om op afstand een offerte op te stellen. Dit wordt per situatie beoordeeld en hangt ook af van de aangeleverde informatie. Indien het opstellen van een offerte op afstand niet goed mogelijk is, dan wordt dit aan u gecommuniceerd en dan zal er eerst een inspectie moeten plaatsvinden.

Erkend Installateur

Kwaliteit & Service

Hoge klantwaardering 

© Groenebeek installatietechniek BV