Wilt u een offerte
ontvangen?

Offerte aanvragen

Via deze pagina kunt u eenvoudig & snel een offerte aanvragen. Na ontvangst van uw offerte aanvraag nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op. Dit is doorgaans binnen 1 of 2 werkdagen. Waarmee kunnen wij u helpen?

Uniek aan onze aanpak is dat wij voldoende tijd & aandacht aan onze offertes besteden, zodat wij een maatwerk offerte voor u kunnen opstellen. Daarmee krijgt u inzicht in onze aanpak en in de verwachtte materialen & arbeidsuren. Ook draagt dit bij aan een zorgvuldige voorbereiding & uitvoering van de werkzaamheden.

Werkwijze offerte aanvraag

  • Offerte aanvragen worden (in principe) behandeld op volgorde van binnenkomst. Is er sprake van spoed, dan verzoeken wij u vriendelijk om dit duidelijk te vermelden in uw aanvraag.
  • Het is niet altijd mogelijk om op afstand een offerte op te stellen. Dit wordt per situatie beoordeeld en hangt ook af van de aangeleverde informatie. Indien het opstellen van een offerte op afstand niet goed mogelijk is, dan wordt dit aan u gecommuniceerd en dan zal er eerst een inspectie moeten plaatsvinden.

Erkend Installateur

Kwaliteit & Service

Hoge klantwaardering

“We waren op zoek naar een professionele installateur voor onze renovatie. Groenebeek kon ons gelukkig vlot helpen met een inzichtelijke offerte. De werkzaamheden zijn inmiddels naar volle tevredenheid uitgevoerd.”

Rene Bakker, Barendrecht.