Onze sterkte punten

Wij onderscheiden ons op meerdere manieren van andere installatiebedrijven. Hieronder leggen wij uit wat onze sterke punten zijn.

7 dagen per week bereikbaar
Voor reguliere werkzaamheden zijn we tijdens kantoortijden bereikbaar via telefoon, e-mail of ons contactformulier. Daarnaast zijn we voor storingen ook buiten kantoortijden bereikbaar. We zijn dus 7 dagen per week bereikbaar. Klik hier voor onze contactgegevens.

Snelle beschikbaarheid
We hebben snel een vakman beschikbaar, zodat u geholpen kan worden. Bij ons hoeft u geen weken te wachten totdat er een vakman beschikbaar is.

Één aanspreekpunt
Groenebeek is een full-service installatiebedrijf. Wij kunnen diverse werkzaamheden voor u uit handen nemen op het gebied van CV, gas, water, elektra en wandbewerking. U hoeft niet langer apart een loodgieter, een elektricien en een stucadoor in te schakelen. Wij kunnen het allemaal verzorgen. Het voordeel voor u is dat u één aanspreekpunt heeft. Lees hier meer over onze werkzaamheden.

Veel ervaring en vakkennis
We hebben jarenlange ervaring in de installatietechniek. Ook hebben we aantoonbare vakkennis en houden we de ontwikkelingen in de branche goed bij. 

Erkend installateur
We zijn erkend installateur (InstallQ). Dit betekent dat wij werken volgens de laatste normen en aantoonbaar hoge kwaliteit leveren. Ook beschikken wij over zegelrecht voor gasmeters of groepenkasten. Lees hier meer over onze erkenningen.

Duurzaamheid
Groenebeek heeft aandacht voor duurzaamheid en groene initiatieven. We vinden dat de mens, het milieu en de economie met elkaar in balans moeten zijn. Lees hier meer over onze visie op duurzaamheid.

Heeft u nog vragen?
Heeft u vragen op opmeringen? Neem dan contact met ons op.

© Groenebeek BV