Heeft u een elektricien nodig? Groenebeek Installatietechniek staat voor u klaar.

Is uw stroom uitgevallen? Wilt u uw groepenkast vervangen? Of wilt u nieuwe stopcontacten aanleggen of verplaatsen? Of wilt u misschien een andere aansluiting om elektrisch te koken? Dan heeft u een Elektricien nodig en bent u bij Groenebeek Installatietechniek aan het goede adres.

Een vertrouwd adres voor al uw elektra klussen
Wij zijn u graag van dienst met elektra werkzaamheden, zoals het installeren van een nieuwe groepenkast of het uitbreiden van groepen. Ook kunt u bij ons terecht als u een elektra storing heeft in uw meterkast, een gesprongen stop heeft, of kortsluiting ergens in uw woning. Maar wij kunnen u ook helpen als u een extra stopcontact wilt laten installeren of stopcontacten wilt verlagen. Of wellicht bent u aan het renoveren en wilt u de volledige elektra installatie vernieuwen. Voor al deze klussen wilt u natuurlijk verzekerd zijn van een betrouwbare en professionele Elektricien. Wij zijn Erkend Installateur en hebben jarenlange ervaring. Onze elektriciens hebben verstand van zaken en leveren hoge kwaliteit & service.

7 dagen per week bereikbaar
Voor reguliere werkzaamheden kunt u tijdens kantoortijden contact met ons opnemen. Soms is er echter sprake van spoed omdat u zonder stroom zit, of om brand en grote schade te voorkomen. In geval van nood kunt u ons daarom ook buiten kantoortijden bereiken, onze electricien die storingsdienst heeft staat 7 dagen per week voor u klaar. Aarzel niet en neem gerust contact op!

Onze specialisaties
Wij zijn een installatiebedrijf dat o.a. gespecialiseerd is in elektra-installaties. We hebben ruim 17 jaar ervaring en zijn Erkend Installateur. We zijn een betrouwbare installateur die graag kwaliteit en service levert. Ons aanbod aan werkzaamheden op elektrotechnisch gebied bestaat onder andere uit:

  • Het vervangen van de groepenkast
  • Het verhelpen van kortsluiting
  • Het installeren van stopcontacten
  • Het installeren van verlichting
  • Het aanleggen van kookgroepen
  • Het installeren van zonnepanelen
  • Het installeren van data/coaxkabels

Hieronder leest u meer over deze werkzaamheden. Staan de werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Groepenkast vervangen
Het vervangen van de groepenkast, soms ook meterkast genoemd, is werk voor specialisten. Om de groepenkast veilig te kunnen vervangen moet er met beschermingsmiddelen worden gewerkt, moet de verzegeling worden verbroken en moet de hoofdzekering worden uitgezet. Wij adviseren om nooit zelf uw groepenkast te vervangen, of deze zelf aan te passen, omdat dit kan leiden tot brand of levensgevaarlijke situaties. Eveneens is ieder huishouden anders ingedeeld en heeft dus ook een andere groepenkast nodig. Soms is 6 groepen en een 1 fase aansluiting voldoende, terwijl in een andere situatie bijvoorbeeld 10 groepen en 3 fasen nodig zijn omdat u elektrisch kookt. Ook moet er bij de aanleg (alvast) rekening worden gehouden met uw wensen voor de toekomst, zoals elektrisch koken, zonnepanelen, een laadpaal of een Quooker.

Wij komen graag bij u langs om u te voorzien van advies dat bij uw specifieke situatie past. Neem hiervoor contact met ons op.

Erkend Installateur

Hoge klantwaardering 

Kwaliteit & Service

Kortsluiting oplossen
Onze elektricien helpt u graag met het oplossen van kortsluiting. Bij kortsluiting is er sprake van een gevaarlijke situatie, waarbij er een groot risico is op brand. Kortsluiting kan bijvoorbeeld onstaan in geval van kapotte elektra draden. Ook kan er kortsluiting optreden door een defect apparaat, zoals een kapotte magnetron.

Onze elektro monteurs kunnen onderzoeken wat de oorzaak is van de kortsluiting en dit probleem vervolgens voor u oplossen. Als er kortsluiting optreedt zal uw elektrische installatie, vanwege uw veiligheid, meestal geheel of gedeeltelijk uitschakelen, waardoor u zonder stroom kan komen te zitten. Wij helpen u graag om dit op te lossen. Wilt u ons inschakelen? Neem dan contact met ons op.

Stopcontact installeren
Wij kunnen u ook helpen als u een nieuw stopcontact wilt installeren, of als u een bestaand stopcontact wil vervangen. Als u merkt dat een bepaald stopcontact niet goed meer werkt of soms uitvalt, is het raadzaam om deze op korte termijn te vervangen vanwege risico’s op een gevaarlijke stroomschok, kortsluiting of brand.

Bij het installeren van een nieuw stopcontact (op een nieuwe plek) kunnen wij de bekabeling infrezen en wegwerken in de muur. Het vervangen of vernieuwen van een stopcontact dat al aanwezig is, is uiteraard ook mogelijk. Wij kunnen een stopcontact (ook wandcontactdoos genoemd) leveren voor u monteren. Daarbij heeft u de keuze uit diverse merken en modellen, zoals inbouw, half opbouw of een opbouw stopcontact. Wilt u één of meerdere stopcontacten laten installeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Verlichting installeren
Wij kunnen eveneens verlichting voor u installeren. Wilt u bijvoorbeeld nieuwe lampen installeren in uw woonkamer, slaapkamer of badkamer, dan kunnen wij dit veilig en professioneel voor u uitvoeren. Of het nu gaat om de installatie van een armatuur voor aan het plafond, een klein spotje aan de muur, of het vervangen van een lichtknop of dimmer, u kunt hiervoor bij ons terecht. Uiteraard kunnen wij ook de installatie van led verlichting of slimme verlichting voor u realiseren.

Eveneens kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden van energiezuinige verlichting en besparingen op uw energiekosten. Daarnaast kunnen wij buiten verlichting voor u installeren, zodat uw tuin ’s avonds verlicht is. Uw buitenverlichting kan ook worden uitgevoerd met een bewegingssensor, zodat deze aangaat zodra er beweging wordt gedetecteerd. Wilt u verlichting laten installeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Kookgroep aanleggen
Ook voor het aanleggen van een kookgroep kunt u bij ons terecht. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om een inductische of keramische kookplaat. Als u elektrisch wilt gaan koken, dan dient er vaak een aparte kookgroep in uw groepenkast te worden aangelegd. Een kookgroep kan op verschillende manieren worden aangesloten, dit is afhankelijk van de installatie. Bij het aanleggen van een kookgroep wordt gebruik gemaakt van een perilex aansluiting of perilex stekker. Dit is een aansluiting die o.a. wordt gebruikt in de keuken voor het aansluiten van een elektrisch kooktoestel. Wilt u elektrisch koken en een kookgroep laten aanleggen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Zonnepanelen installeren
Wilt u zonnepanelen installeren? Met zonnepanelen kunt u stroomkosten besparen en helpt u het milieu. De panelen moeten stevig worden bevestigd met een montagesysteem, dat afhangt van het type dak. Ook moet er vaak een extra groep in de groepenkast worden gemaakt. Zonnepanelen moeten professioneel worden aangelegd om risico's op kortsluiting en brand te beperken. Als de panelen of kabels verkeerd worden aangesloten kunnen er levensgevaarlijke situaties ontstaan. Eveneens moet er worden beoordeeld wat uw huidige & verwachtte stroomgebruik is en hoeveel stroom u wilt gaan opwekken (om te bepalen na hoeveel tijd u de investering kunt terugverdienen). Wij kunnen u helpen bij het leveren en monteren van zonnepanelen. We zijn erkend zonnepanelen installateur en zijn u graag van dienst. Wilt u zonnepanelen laten installeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Uitgestrekt werkgebied
Groenebeek is gevestigd in Ridderkerk, maar wij staan ook voor u klaar in de omliggende gemeentes, zoals: Barendrecht, Rhoon, Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht, Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Heerjansdam, Alblasserdam, Papendrecht, Sliedrecht en Dordrecht.

Wij staan voor u klaar
Wilt u uw elektra installatie geheel of gedeeltelijk vervangen, uitbreiden en/of aanpassen aan de actuele veiligheidsnormen (NEN 1010)? Bent u op zoek naar een specialist die u kan helpen met elektra werkzaamheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren en helpen u graag.

Nieuwe groepenkast laten installeren door een ervaren Elektricien?

Groenebeek Installatietechniek BV
Gieterijstraat 55
2984 AB Ridderkerk

T: 0180-201234
E: info@groenebeek.nl

Waarmee kunnen wij u helpen?

Like us on 

© Groenebeek installatietechniek BV