Goed bereikbaar

Snel beschikbaar

Ervaren monteurs

Maatwerk offertes

Zoekt u een Loodgieter? Groenebeek staat voor u klaar.

Heeft u lekkage in uw badkamer of toillet? Of wordt het water niet meer warm? Of werkt uw verwarming niet meer? Dan heeft u een loodgieter nodig en dan bent u Groenebeek Installatietechniek aan het juiste adres.

Het kan natuurlijk ook zijn dat u een ander probleem heeft, zoals met uw sanitair, waterleiding, verwarming, water afvoer of riolering? Wij helpen u graag!  Onze loodgieters kunnen verschillende werkzaamheden voor u uitvoeren. Dagelijks zijn wij bezig met de diverse kanten van het loodgietersvak, van buitenkraan tot dakgoot. Soms onder de vloer, in het riool of op het dak: het is allemaal loodgieterswerk.

Een vertrouwd adres voor al uw loodgietersklussen
Wij zijn u graag van dienst met de levering en montage van een nieuwe CV ketel, een radiator of voor onderhoud aan uw cv ketel. Maar we doen meer. Of u nu een lekkende kraan, kapotte dakgoot of verstopte afvoer heeft, wij kunnen elk probleem verhelpen. Wellicht wilt u uw toilet of de gehele badkamer renoveren. Voor al deze klussen wilt u natuurlijk verzekerd zijn van een betrouwbare en professionele loodgieter. Wij hebben jarenlange ervaring en zijn Erkend Installateur. Onze loodgieters leveren graag kwaliteit & service. Lees hieronder meer over onze specialisaties & werkzaamheden.

Onze specialisaties
Wij zijn een Erkend installatiebedrijf dat gespecialiseerd is in water-, gas-, elektra- en Cv-installaties en renovaties. We hebben jarenlange ervaring en leveren graag kwaliteit en service. Als specialist kunnen we u helpen op meerdere gebieden.

Centrale Verwarming
Onze loodgieters helpen u graag met het uitvoeren van verschillende CV-ketel werkzaamheden. Heeft u last van water dat niet meer warm wordt of een radiator die niet werkt? Wij lossen storingen voor u op en helpen u ook graag met het onderhoud van de CV-ketel om een volgende storing te voorkomen. Heeft u hulp nodig op het gebied van CV, neem dan vandaag nog contact met ons op. Meer informatie over onze CV werkzaamheden kunt ook lezen op deze pagina's:

Water
Heeft u een lekkende kraan of douche? Of het vermoeden dat er ergens anders een lekkage is ontstaan? Neem dan contact op. Het zo snel mogelijk repareren van een lekkage in huis is essentieel. Een lekkende waterleiding kan veel schade veroorzaken en grote kosten met zich mee brengen. Ook kunt u contact opnemen als u bijvoorbeeld de wasmachine wilt verplaatsen of een vaatwasser heeft aangeschaft. Wij zijn u graag van dienst met het aanpassen van de waterleiding of andere werkzaamheden. Meer informatie over onze water werkzaamheden kunt u op de onderstaande pagina’s lezen:

Gas
Alle klussen die met gas te maken hebben dienen zeer secuur te gebeuren. De leidingen dienen volledig dicht te zijn en moeten correct zijn aangesloten, anders vormen zij direct levensgevaar. Probeer daarom nooit zelf om gasleidingen aan te leggen of om een gaslekkage te verhelpen. Gas is namelijk extreem brandbaar en brengt ontploffingsgevaar met zich mee. Schakel dus altijd een specialist in. Wij zijn u graag van dienst. Meer informatie over onze gas werkzaamheden kunt u op de onderstaande pagina’s lezen:

gasinstallatie en kooktoestel
water uit lekkende kraan

Rioolservice
Een verstopping in het huis kan plotseling ontstaan. In de keuken, de badkamer of het toilet kunnen de kleinste voorwerpen de waterafvoer al blokkeren. Op het moment dat u merkt dat het water al niet meer zo snel wegstroomt als voorheen, kunt u het best direct de loodgieter bellen, omdat op dit moment de verstopping meestal nog gemakkelijk kan worden opgelost. Heeft u vaak last van een verstopte afvoerleiding, gootsteen of wasmachine die geen water krijgt? Dan is het raadzaam om door een vakman te laten controleren of uw (oude) riool nog goed functioneert. Onze loodgieters adviseren u graag! Meer informatie over onze riool werkzaamheden kunt u op de onderstaande pagina’s lezen:

Het dak
Het kan zijn dat uw dak na een zware storm of achterstallig onderhoud lekt en toe is aan reparatie. Het snel handelen bij problemen met uw dakgoot of dakdoorvoer is van groot belang om meer problemen te voorkomen. Een daklekkage dient snel te worden verholpen, omdat anders de waterschade binnenshuis kan toenemen. Is het tijd voor een grondige reparatie of vervanging van uw dakgoot? Wij gaan graag voor u het dak op! Meer informatie over onze dak werkzaamheden kunt u op de onderstaande pagina’s lezen:

dakgoot problemen
installeren van regenpijp

Uitgestrekt werkgebied
Groenebeek is gevestigd in Ridderkerk, maar wij staan ook voor u klaar in de omliggende gemeentes, zoals: Barendrecht, Rhoon, Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht, Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Heerjansdam, Alblasserdam, Papendrecht, Sliedrecht en Dordrecht.

Wij staan voor u klaar
Ben u toe aan een renovatie van de badkamer, de keuken of het toilet? Wij adviseren en helpen u graag. Heeft u andere klussen of opdrachten? Wij staan open voor vele werkzaamheden en denken graag met u mee.

Bent u op zoek naar een specialist? Dan kunt u bij ons installatiebedrijf terecht.
Bel ons vandaag nog!

CV storing monteur met gereedschap

Heeft u een ervaren loodgieter nodig?

Like us on 

© Groenebeek installatietechniek BV