Zoekt u een Loodgieter in Ridderkerk? Groenebeek staat voor u klaar.

Heeft u lekkage in uw badkamer of toillet? Of wordt het water niet meer warm? Of werkt uw verwarming niet meer? Dan heeft u een loodgieter nodig en dan bent u Groenebeek Installatietechniek uit Ridderkerk aan het goede adres.

Het kan natuurlijk ook zijn dat u een ander probleem heeft, zoals met uw sanitair, waterleiding, verwarming, water afvoer of riolering? Wij helpen u graag!  Onze loodgieters kunnen verschillende werkzaamheden voor u uitvoeren. Dagelijks zijn wij bezig met de diverse kanten van het loodgietersvak, van buitenkraan tot dakgoot. Soms onder de vloer, in het riool of op het dak: het is allemaal loodgieterswerk.

Een vertrouwd adres voor al uw loodgietersklussen
Wij zijn u graag van dienst met de levering en de montage van een nieuwe verwarmingsketel of CV installatie. Ook verzorgen wij onderhoud aan cv ketels, zodat u er duurzaam gebruik van kunt maken. Maar we doen meer. Of u nu een defecte kraan, kapotte dakgoot of lekkende afvoer heeft, wij kunnen elk probleem verhelpen. Wellicht wilt u uw toilet of de gehele badkamer renoveren. Voor al deze klussen wilt u natuurlijk verzekerd zijn van een betrouwbare en professionele loodgieter. Wij hebben jarenlange ervaring en zijn Erkend Installateur. Onze loodgieters leveren hoge kwaliteit en service.

7 dagen per week bereikbaar
Voor reguliere werkzaamheden kunt u ons tijdens kantoortijden bereiken. Echter, sommige opdrachten vereisen spoed. Een grote lekkage kan enorme schade aanrichten, dus wees hier snel bij. In geval van nood kunt u ons dan ook buiten kantoortijden bereiken, onze loodgieters staan 7 dagen per week voor u klaar. Aarzel niet en neem gerust contact op!

Periodiek onderhoud aan uw CV, haard of geiser
Groenebeek is erkend specialist in het onderhoud van gasverbrandingstoestellen. Wij kunnen onderhoud uitvoeren aan een CV combi ketel, gashaard, moederhaard, badgeiser of keukengeiser. Wij kunnen deze toestellen inspecteren, keuren en eventuele reparaties uitvoeren. Ook bieden wij een onderhoudscontract aan. In overleg met u plannen wij dan het jaarlijks preventief onderhoud in om uitval, storingen of andere problemen zo veel mogelijk te voorkomen. Meer informatie leest u op de pagina CV werkzaamheden.

Groenebeek Installatietechniek:
"De praktijk staat centraal bij het bedenken van de juiste oplossing"

Onze specialisaties
Wij zijn een installatiebedrijf uit Ridderkerk dat gespecialiseerd is in water-, gas-, elektra- en Cv-installaties en renovaties. We hebben 17 jaar ervaring en leveren kwaliteit en professionele service. Groenebeek Installatietechniek is graag uw betrouwbare installateur. Het aanbod in werkzaamheden is door jarenlange ervaring en het in huis hebben van verschillende vakmensen zeer uitgebreid. Wij zijn o.a. gespecialiseerd in de onderstaande diensten:

  • CV werkzaamheden
  • Water werkzaamheden
  • Gas werkzaamheden
  • Elektra werkzaamheden
  • Riool werkzaamheden
  • Dakwerkzaamheden
  • Stucwerkzaamheden

Hieronder kunt u meer informatie lezen over onze werkzaamheden en oplossingen. 

Centrale Verwarming
Onze loodgieters helpen u graag met het uitvoeren van verschillende CV-ketel werkzaamheden in Ridderkerk en omstreken. Heeft u last van water dat niet meer warm wordt of de verwarming die het begeeft? Wij lossen storingen voor u op en helpen u ook graag met het onderhoud van de CV-ketel om een volgende storing te voorkomen. Wij laten u niet in de kou zitten! Meer informatie over onze CV werkzaamheden kunt u op de onderstaande pagina’s lezen:

Erkend Installateur

Hoge klantwaardering 

Kwaliteit & Service

Water
Heeft u een lekkende kraan of douche? Of het vermoeden dat er ergens anders een lekkage is ontstaan? Neem dan contact op. Het zo snel mogelijk repareren van een lekkage in huis is essentieel. Een lekkende waterleiding kan veel schade veroorzaken en grote kosten met zich mee brengen. Ook kunt u contact opnemen als u bijvoorbeeld de wasmachine wilt verplaatsen of een vaatwasser heeft aangeschaft. Wij zijn u graag van dienst met het aanpassen van de waterleiding of andere werkzaamheden. Meer informatie over onze water werkzaamheden kunt u op de onderstaande pagina’s lezen:

Gas
Alle klussen die met gas te maken hebben dienen zeer secuur te gebeuren. De leidingen dienen volledig dicht te zijn en moeten correct zijn aangesloten, anders vormen zij direct levensgevaar. Probeer daarom nooit zelf om gasleidingen aan te leggen of om een gaslekkage te verhelpen. Gas is namelijk extreem brandbaar en brengt ontploffingsgevaar met zich mee. Schakel dus altijd een specialist in. Wij zijn u graag van dienst. Meer informatie over onze gas werkzaamheden kunt u op de onderstaande pagina’s lezen:

Elektra
Wij verzorgen diverse elektra werkzaamheden. Ieder huishouden is anders ingedeeld en heeft dus ook een andere groepenkast nodig. Het aanpassen of vervangen hiervan vereist dan ook technische kennis. Wij komen graag bij u langs en voorzien u van advies dat bij uw specifieke situatie past. Meer informatie over onze elektra werkzaamheden kunt u op de onderstaande pagina’s lezen:

Rioolservice
Een verstopping in het huis kan plotseling ontstaan. In de keuken, de badkamer of het toilet kunnen de kleinste voorwerpen de waterafvoer al blokkeren. Op het moment dat u merkt dat het water al niet meer zo snel wegstroomt als voorheen, kunt u het best direct de loodgieter bellen, omdat op dit moment de verstopping meestal nog gemakkelijk kan worden opgelost. Heeft u vaak last van een verstopte afvoerleiding, gootsteen of wasmachine die geen water krijgt? Dan is het raadzaam om door een vakman te laten controleren of uw (oude) riool nog goed functioneert. Onze loodgieters adviseren u graag! Meer informatie over onze riool werkzaamheden kunt u op de onderstaande pagina’s lezen:

Het dak
Het kan zijn dat uw dak na een zware storm of achterstallig onderhoud lekt en toe is aan reparatie. Het snel handelen bij problemen met uw dakgoot of dakdoorvoer is van groot belang om meer problemen te voorkomen. Een daklekkage dient snel te worden verholpen, omdat anders de waterschade binnenshuis kan toenemen. Is het tijd voor een grondige reparatie of vervanging van uw dakgoot? Wij gaan graag voor u het dak op! Meer informatie over onze dak werkzaamheden kunt u op de onderstaande pagina’s lezen:

Uitgestrekt werkgebied
Groenebeek is gevestigd in Ridderkerk, maar wij staan ook voor u klaar in de omliggende gemeentes, zoals: Barendrecht, Rhoon, Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht, Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Heerjansdam, Alblasserdam, Papendrecht, Sliedrecht en Dordrecht.

Wij staan voor u klaar
Ben u toe aan een renovatie van de badkamer, de keuken of het toilet? Wij adviseren en helpen u graag. Heeft u andere klussen of opdrachten? Wij staan open voor vele werkzaamheden en denken graag met u mee.

Woont u in de omgeving van Ridderkerk en bent u op zoek naar een specialist? Dan kunt u bij ons installatiebedrijf terecht. Bel ons vandaag nog!

Onderhoud aan uw CV-ketel door een ervaren loodgieter?

Like us on 

© Groenebeek installatietechniek BV