Werkbon doorgeven

Beste Marvin (of collega),

Hieronder kan er een werkbon aan ons worden doorgeven. Dit formulier is uitsluitend bestemd voor Kazen Onderhoud BV als vaste samenwerkingspartner van Groenebeek Installatietechniek BV

Hartelijke groet, Team Groenebeek

GEGEVENS OPDRACHTGEVER
GEGEVENS WERKADRES
WERKZAAMHEDEN
PLANNINGSVOORKEUREN
Wat is het verzoek qua planning of prioriteit?
Spoedopdracht, graag z.s.m. oppakken
Graag oppakken binnen 1 of 2 dagen.
Graag oppakken zodra er tijd is.
Overig
EVENTUELE BIJLAGEN

Werkwijze opdrachtformulier

  • Werkopdrachten worden (in principe) behandeld op volgorde van binnenkomst. Is er sprake van spoed, dan verzoeken wij u vriendelijk om dit duidelijk te vermelden in uw aanvraag (dit kunt u kiezen) .
  • Dit formulier is bedoeld als hulpmiddel voor het verstrekken van opdrachten. Wij adviseren u om telefonisch te informeren naar de status, enige tijd nadat de opdracht naar ons is verstuurd.
  • Groenebeek Installatietechniek BV zal zo spoedig mogelijk na indiening aan u laten weten of zij de opdracht (binnen het gewenste tijdsbestek) kan accepteren.
  • Mocht u een foutmelding krijgen bij het versturen van de aanvraag, dan kan dit te maken hebben met de bijlagen en/of de instellingen van uw apparaat. U kunt de aanvraag dan ook zonder bijlagen bij ons indienen en de betreffende bijlagen (op een later moment) toesturen via e-mail.
  • Op al onze opdrachten en/of overeenkomsten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. U kunt deze algemene voorwaarden raadplegen via de bovenstaande pagina.

Like us on 

© Groenebeek installatietechniek BV