Goed bereikbaar

Snel beschikbaar

Ervaren monteurs

Maatwerk offertes

Op zoek naar een Erkend Installateur in Alblasserdam? Groenebeek staat voor u klaar.

Wilt u een nieuwe CV ketel laten installeren? Of een waterleiding of gasleiding laten aanpassen? Of wilt u een nieuwe groepenkast laten installeren? Dan heeft u een installatiebedrijf nodig en dan bent u bij Groenebeek Installatietechniek aan het juiste adres.

Wij helpen u graag en zijn oplossingsgericht. We zijn dagelijks bezig met de verschillende kanten van het installatievak, zoals bijvoorbeeld het installeren van een radiator, ventilatiebox of stopcontact. Groenebeek is graag uw betrouwbare installatiebedrijf als het gaat om het installeren, herstellen of onderhouden van installaties op het gebied van CV, gas, elektra en water. En ook bij renovaties of stucwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Wilt u werkzaamheden laten uitvoeren, of wilt u meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Een vertrouwd adres voor al uw installatieklussen
Wij zijn u graag van dienst met de levering en de montage van een nieuwe verwarmingsketel of CV installatie. Ook verzorgen wij onderhoud aan cv ketels, zodat deze langer meegaan en zuiniger zijn. Maar we doen meer. Of u nu een lekkende kraan, kapotte dakgoot of verstopte afvoer heeft, wij pakken elk probleem voor u aan. Ook kunnen wij u van dienst zijn als u uw toilet of badkamer wilt renoveren. Voor al deze klussen wilt u natuurlijk verzekerd zijn van een betrouwbare en professionele installateur. Wij hebben jarenlange ervaring en zijn Erkend Installateur. Onze monteurs leveren hoge kwaliteit en service.

Groenebeek Installatietechniek:
"De praktijk staat centraal bij het bedenken van de juiste oplossing"

loodgieter lekkage verhelpen
Loodgieter snel beschikbaar - werkgebied

Onze specialisaties
Wij zijn een installatiebedrijf uit Ridderkerk dat gespecialiseerd is in water-, gas-, elektra- en Cv-installaties en renovaties. We hebben 17 jaar ervaring en leveren kwaliteit en professionele service. Groenebeek Installatietechniek is graag uw betrouwbare installateur. Het aanbod in werkzaamheden is door jarenlange ervaring en het in huis hebben van verschillende vakmensen zeer uitgebreid. Wij zijn o.a. gespecialiseerd in de onderstaande diensten:

  • CV werkzaamheden
  • Water werkzaamheden
  • Gas werkzaamheden
  • Elektra werkzaamheden
  • Riool werkzaamheden
  • Dakwerkzaamheden

Hieronder kunt u meer informatie lezen over onze werkzaamheden en oplossingen. 

Centrale Verwarming
Onze loodgieters helpen u graag met het uitvoeren van verschillende CV-ketel werkzaamheden in Ridderkerk en omstreken. Heeft u last van water dat niet meer warm wordt of de verwarming die het begeeft? Wij lossen storingen voor u op en helpen u ook graag met het onderhoud van de CV-ketel om een volgende storing te voorkomen. Wij laten u niet in de kou zitten! Meer informatie over onze CV werkzaamheden kunt u op de onderstaande pagina’s lezen:

Water
Heeft u een lekkende kraan of douche? Of het vermoeden dat er ergens anders een lekkage is ontstaan? Neem dan contact op. Het zo snel mogelijk repareren van een lekkage in huis is essentieel. Een lekkende waterleiding kan veel schade veroorzaken en grote kosten met zich mee brengen. Ook kunt u contact opnemen als u bijvoorbeeld de wasmachine wilt verplaatsen of een vaatwasser heeft aangeschaft. Wij zijn u graag van dienst met het aanpassen van de waterleiding of andere werkzaamheden. Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of raadpleeg de onderstaande pagina's:

Gas
Alle klussen die met gas te maken hebben dienen zeer secuur te gebeuren. De leidingen dienen volledig dicht te zijn en moeten correct zijn aangesloten, anders vormen zij direct levensgevaar. Probeer daarom nooit zelf om gasleidingen aan te leggen of om een gaslekkage te verhelpen. Gas is namelijk extreem brandbaar en brengt ontploffingsgevaar met zich mee. Schakel dus altijd een specialist in. Wij zijn u graag van dienst. Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of raadpleeg de onderstaande pagina's:

gasinstallatie en kooktoestel
Veelzijdig installatiebedrijf

Elektra
Wij verzorgen diverse elektra werkzaamheden. Ieder huishouden is anders ingedeeld en heeft dus ook een andere groepenkast nodig. Het aanpassen of vervangen hiervan vereist technische kennis. Wij komen graag bij u langs en voorzien u van advies dat bij uw specifieke situatie past. Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of raadpleeg de onderstaande pagina's::

Rioolservice
Een verstopping in het huis kan plotseling ontstaan. In de keuken, de badkamer of het toilet kunnen de kleinste voorwerpen de waterafvoer al blokkeren. Op het moment dat u merkt dat het water al niet meer zo snel wegstroomt als voorheen, kunt u het best direct ons installatiebedrijf bellen, omdat op dit moment de verstopping meestal nog gemakkelijk kan worden opgelost. Heeft u vaak last van een verstopte afvoerleiding, gootsteen of wasmachine die geen water krijgt? Dan is het raadzaam om door een vakman te laten controleren of uw (oude) riool nog goed functioneert. Onze loodgieters adviseren u graag! Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of raadpleeg de onderstaande pagina's:

Het dak
Het kan zijn dat uw dak na een zware storm of achterstallig onderhoud lekt en toe is aan reparatie. Het snel handelen bij problemen met uw dakgoot of dakdoorvoer is van groot belang om meer problemen te voorkomen. Een daklekkage dient snel te worden verholpen, omdat anders de waterschade binnenshuis kan toenemen. Is het tijd voor een grondige reparatie of vervanging van uw dakgoot? Wij gaan graag voor u het dak op! Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of raadpleeg de onderstaande pagina's:

dakgoot problemen
installeren van regenpijp

7 dagen per week bereikbaar
Voor reguliere werkzaamheden kunt u ons tijdens kantoortijden bereiken. Echter, sommige opdrachten vereisen spoed. Een grote lekkage kan enorme schade aanrichten, dus wees hier snel bij. In geval van spoed kunt u ons dan ook buiten kantoortijden bereiken, onze monteurs staan 7 dagen per week voor u klaar. Aarzel niet en neem gerust contact op!

Uitgestrekt werkgebied
Groenebeek is gevestigd in Ridderkerk, maar wij staan ook voor u klaar in de omliggende gemeentes, zoals: Barendrecht, Rhoon, Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht, Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Heerjansdam, Alblasserdam, Papendrecht, Sliedrecht en Dordrecht.

Wij staan voor u klaar
Gaat u verhuizen en wilt u uw CV-, gas-, elektra- of water-installatie aanpassen? Wij adviseren en helpen u graag. Heeft u andere klussen of opdrachten? Wij staan open voor vele werkzaamheden en denken graag met u mee.

Woont u in Alblasserdam en bent u op zoek naar een installatie specialist? Dan kunt u bij ons installatiebedrijf terecht. Bel ons vandaag nog!

CV storing monteur met gereedschap

Installeren van een nieuwe CV-ketel door een ervaren installateur?

Like us on 

© Groenebeek installatietechniek BV