Timmerwerk

 

Bij Groenebeek kun je niet alleen terecht voor installatiewerkzaamheden, maar ook voor timmerwerk. Wij beschikken over vakbekwame timmermannen die diverse timmerklussen voor je kunnen uitvoeren. Of het nu gaat om het plaatsen van een koof of om allround timmerwerkzaamheden, bij ons ben je aan het juiste adres.

Een van de specialiteiten van onze timmermannen is het timmeren van koofjes. Een koof kan bijvoorbeeld dienen om leidingen weg te werken of om de ruimte een sfeervolle uitstraling te geven. Onze timmermannen denken graag met je mee over de mogelijkheden en kunnen de koof volledig op maat maken.

 

 

Erkend Installateur

Hoge klantwaardering

Kwaliteit & Service

Naast het timmeren van koofjes voeren onze timmermannen ook allround timmerwerkzaamheden uit. Of het nu gaat om het plaatsen van een dakkapel, het maken van een inbouwkast of het plaatsen van een nieuwe deur, onze timmermannen hebben de expertise om deze klussen tot in de puntjes uit te voeren. Daarnaast bieden wij ook maatwerk aan als het gaat om timmerwerkzaamheden. Heb je specifieke wensen of ideeën voor een bepaalde klus? Onze timmermannen denken graag met je mee en kunnen de klus volledig op maat uitvoeren. 

Bij Groenebeek vinden we het belangrijk om onze klanten een totaalpakket aan te bieden, zodat ze voor al hun klussen bij ons terecht kunnen. Daarom werken we samen met verschillende partners om ervoor te zorgen dat we een breed scala aan diensten kunnen aanbieden. Of het nu gaat om installatiewerkzaamheden, stukadoorswerk of timmerwerkzaamheden, bij Groenebeek ben je verzekerd van een professionele en kwalitatieve uitvoering van de klus.