Goed bereikbaar

Snel beschikbaar

Ervaren installateurs

Maatwerk & service

Heeft u water lekkage?

Ziet u kringen op het plafond? Komt er plotseling een plas water onder de keukenkast vandaan? Blijft uw kraan aanhoudend druppelen? Dan heeft u waarschijnlijk een lekkage aan de waterleiding. Voor het herstellen van de lekkage aan uw waterleiding bent u bij Groenebeek Installatietechniek aan het goede adres.

Uitstekende storingsdienst
Groenebeek heeft jarenlang ervaring met waterlekkages en is vakbekwaam in het herstellen van een lekkage aan de waterleiding. Ook hebben onze loodgieters de benodigde vakkennis om waterleidingen te controleren op lekkage (door de leiding af te persen). Ook kunnen zij eventueel een noodvoorziening aanleggen. Vaak is het mogelijk om een zichtbaar lekkende waterleiding te repareren. Groenebeek wil uw lekkage uiteraard zo snel mogelijk oplossen, zodat er weer water uit de kraan komt.

Het herstellen van de waterleiding is ook mogelijk door een deel van de waterleiding te vervangen. Als het lekkagepunt in de waterleiding zit ingestort of is weggesmeerd in de vloer of wand, kan deze in overleg (deels) opbouw gemaakt worden. Indien u nog een waterleiding heeft die bestaat uit lood, dan kunnen wij deze vervangen en opnieuw aanleggen om (lood)vergiftiging te voorkomen.

Werkgebied
Groenebeek is gevestigd in Ridderkerk, maar wij staan ook voor u klaar in de omliggende gemeentes, zoals: Barendrecht, Rhoon, Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht, Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Heerjansdam, Alblasserdam, Papendrecht, Sliedrecht en Dordrecht.

Oplossing voor uw probleem
Heeft u een storingsmonteur nodig om de waterlekkage op te zoeken en te herstellen? Neem dan contact met ons op.

Erkend Installateur

Hoge klantwaardering 

Kwaliteit & Service

wc pot in badkamer
Wilt u een offerte ontvangen?

Het vakkundig installeren, verplaatsen of verwijderen van waterleidingen

Wilt u een buitenkraan laten installeren? Of wilt u uw badkamer renoveren en daarbij een aantal waterleidingen verplaatsen? Groenebeek heeft jarenlange ervaring met water werkzaamheden en kan u hierbij vakkundig van dienst zijn.

Verwijderen of aanleggen van waterleidingen
De aanleg van waterleidingen kan nodig zijn bij renovatie of aanpassing van uw woning. Ook kan het nodig zijn om ongebruikte delen van de waterleiding te verwijderen. Dit dient wel vakkundig te worden gedaan, omdat er anders legionella kan ontstaan. Dit is iets wat met de juiste vaktechnische kennis voorkomen kan worden. Groenebeek heeft de juiste ervaring en kennis in huis en is beschikbaar voor u om waterleidingen te demonteren, te vervangen of te installeren.

Uiteenlopende werkzaamheden
U kunt een loodgieter van Groenebeek inschakelen bij diverse werkzaamheden aan waterleidingen. Bijvoorbeeld als u een buitenkraan geinstalleerd wilt hebben. Of als u een keuken laat installeren waarvoor de aansluitingen verplaatst dienen te worden. Of indien de badkamer of toilet gerenoveerd moet worden. Of bijvoorbeeld wanneer u een wasmachine aansluiting op zolder wenst te realiseren. In deze en andere situaties kunt u een beroep doen op Groenebeek.

Wilt u klant worden?
Heeft u een loodgieter nodig om waterleidingen aan te leggen of te vervangen? Neem dan contact met ons op.

grohe merk
geberit merk
intergas merk
nefit merk
remeha merk
vaillant merk

Like us on 

© Groenebeek installatietechniek BV