Goed bereikbaar

Snel beschikbaar

Ervaren installateurs

Maatwerk & service

Is uw afvoer of riolering verstopt?

Loopt de wasbak in de keuken slecht leeg? Maakt de afvoer een vreemd klokkend geluid? Spoelt het toilet slecht door? Dan heeft u waarschijnlijk een verstopte riolering. Voor het ontstoppen van uw riolering bent u bij ons aan het goede adres.

Deskundige storingsdienst
Groenebeek heeft jarenlang ervaring met het verhelpen van rioleringsproblemen. Onze loodgieters hebben vakkennis over het juist functioneren van het riool. Vaak is het mogelijk om de verstopping met beperkte inspanning te verhelpen. Het kan ook zo zijn dat door het vervangen van een deel van de riolering het beste resultaat wordt bereikt. Groenebeek wil uw verstopping uiteraard zo snel mogelijk oplossen, zodat u weer ongehinderd gebruik kunt maken van uw afvoer. 

Werkgebied
Groenebeek is gevestigd in Ridderkerk, maar wij staan ook voor u klaar in de omliggende gemeentes, zoals: Barendrecht, Rhoon, Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht, Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Heerjansdam, Alblasserdam, Papendrecht, Sliedrecht en Dordrecht.

Oplossing voor uw probleem
Heeft u een loodgieter nodig om uw verstopping van uw riolering te verhelpen?Neem dan contact met ons.

Erkend Installateur

Hoge klantwaardering 

Kwaliteit & Service

Wilt u uw riolering vervangen?

Aanleggen van riolering

Wilt u nieuwe riolering aanleggen of uw huidige riolering aanpassen? En wilt u voorkomen dat er stankklachten optreden in uw woning door een verkeerde aansluiting van het riool? Neem dan contact op met Groenebeek.

Goede aanleg is cruciaal
Het is belangrijk dat uw riool goed functioneert. Daarvoor is het van belang dat de riolering is aangelegd conform de normen. Indien aansluitingen (onbedoeld) op de verkeerde manier worden aangelegd kan dat resulteren in vervelende klachten. De stankafsluiters bij sanitaire voorzieningen kunnen worden leeggetrokken door disfunctioneren, waardoor de geur uit het riool in uw woning terecht kan komen. Dit soort hinderlijke stankklachten wil Groenebeek voor u voorkomen.

Diverse werkzaamheden
In meedere gevallen kan een loodgieter van Groenebeek u helpen met de aanleg van riolering of afvoeren. Bijvoorbeeld indien u in de tuin een extra afvoer gerealiseerd wil hebben omdat deze onder water blijft staan, of als uw afvoer in de keuken ook na ontstopping slecht blijft doorlopen. Of indien de wasmachineafvoer niet meer goed functioneert en de dakgoot blijft overlopen (na de herfst). In veel van deze situaties is het nodig om het riool aan te passen of te vervangen. Hierbij kunt u uiteraard een beroep doen op Groenebeek.

Bladeren of mos?
Een veel voorkomend probleem zijn bladeren die in de dakgoot of platte daken belanden. Heeft u een of meerdere bomen naast uw woning en jaarlijks (of vaker) last van een verstopte regenbuis of dakgoot, dan is het jaarlijkst reinigen van uw dak(goot) de beste remedie. Daarnaast kan het ook zijn dat er veel mos op uw dakpannen groeit, dat na verloop van tijd in de dakgoot en vervolgens in de riolering komt. In deze gevallen adviseren wij u een onderhoudscontract af te sluiten bij Groenebeek. Wij bellen u jaarlijks (na de herfst) voor het maken van een afspraak.

Preventief onderhoud
Onze klanten bieden wij een onderhoudscontract aan om te voorkomen dat de riolering verstopt raakt.

Wilt u klant worden?
Wilt u het onderhoud van uw rioleringsinstallatie onderbrengen bij ons? Neem dan contact met ons op.

Like us on 

© Groenebeek installatietechniek BV