Goed bereikbaar

Snel beschikbaar

Ervaren installateurs

Maatwerk & service

Heeft u een gaslekkage?

Ruikt u gas in de keukenkast? Of functioneert een gastoestel niet meer goed? Dan heeft u waarschijnlijk een lekkage in uw binnengasleiding. Ons advies: zet bij twijfel over een lekkage, eerst de hoofdkraan voor het gas dicht. Voor het het oplossen van storingen en het afpersen van gasleidingen bent u bij ons aan het goede adres.

Goed bereikbare storingsdienst
Groenebeek heeft jarenlang ervaring met het onderzoek en herstel van gaslekkages en is vakbekwaam in de aanleg van nieuwe gasleidingen. De lekkage kan vaak in een beperkt deel van de gasleiding worden gevonden. Soms is de leiding echter geheel van onvoldoende kwaliteit. Onze installatiemonteurs zijn tijdens de storingsdienst beschikbaar om een noodvoorziening aan te leggen.

Het onderzoeken van een gaslekkage is vakwerk waarvoor vaktechnische kennis nodig is. Groenebeek wil uw lekkage uiteraard zo snel en goed mogelijk oplossen, zodat u weer gebruikt kunt maken van uw binnengasleiding en/of kooktoestel.

Werkgebied
Groenebeek is gevestigd in Ridderkerk, maar wij staan ook voor u klaar in de omliggende gemeentes, zoals: Barendrecht, Rhoon, Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht, Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Heerjansdam, Alblasserdam, Papendrecht, Sliedrecht en Dordrecht.

Oplossing voor uw probleem
Heeft u een monteur nodig om uw gasleiding af te persen? Neem dan contact met ons op.

Erkend Installateur

Hoge klantwaardering 

Kwaliteit & Service

Aanleggen of verplaatsen van een binnengasleiding

Wilt u gaan verbouwen en een gastoestel verplaatsen? Of wilt u een geheel nieuwe gas installatie aanleggen? Dan dient uw binnengasleiding ook verplaatst of aangelegd te worden. Hiervoor bent u bij Groenebeek aan het juiste adres.

Werkzaamheden 
Groenebeek is vakbekwaam in het aanleggen van nieuwe of vervangen van bestaande gasleidingen. Tijdens een keukenrenovatie kunnen we de gasleiding naar de gewenste plaats verleggen. Of we kunnen na het plaatsen van een slimme meter de lekkage verhelpen. Of bijvoorbeeld de aansluiting van de moederhaard aanpassen of de aansluiting op de gasmeter in de meterkast maken.

Vakkundig afpersen van gasleidingen
Uw binnengasleiding start vanaf de gasmeter tot aan de aansluitleiding van gasverbrandingstoestellen. De dichtheid van een binnengasleiding moet binnen de gestelde (NEN) normen blijven. Deze dichtheid (lekkagegevoeligheid) wordt gecontroleerd door middel van het gebruik van goedgekeurde meetapparatuur. Indien u twijfelt over de dichtheid van uw gasleiding (eventuele gaslekkage) is Groenebeek voor u beschikbaar om de binnengasleiding af te persen.

Maatwerk
Bij de installatie van gasleidingen is het van belang dat deze voldoende zijn afgestemd op het gastoestel dat wordt voorzien (Kw). Het berekenen van de benodigde diameter van de gasleiding hangt onder meer af van het vermogen van het gastoestel (gashaard, kooktoestel, CV combi ketel) en de hoeveelheid toestellen dat op de binnengasleiding is aangesloten. Groenebeek heeft voldoende ervaring en kennis, zodat u kunt beschikken over een kwalitatief goede en veilige installatie.

Erkend installateur
Groenebeek is Erkend Installateur voor het controleren, berekenen en aanleggen van gasleidingen (InstallQ). Dit betekent o.a. dat wij werken volgens de laatste normen (NEN/NPR) en een hoge kwaliteit leveren. Lees hier meer over onze erkenningen.

Vragen over gas werzaamheden?
Heeft u professionele assistentie nodig bij bepaalde gaswerkzaamheden? Neem dan contact met ons.

grohe merk
geberit merk
intergas merk
nefit merk
remeha merk
vaillant merk
Wilt u misschien overstappen op elektrisch koken?

Like us on 

© Groenebeek installatietechniek BV