Oplossen van CV storingen

Wordt het water van uw douche plotseling koud? Of werkt de centrale verwarming niet meer? Heeft u geen warm water meer in uw woning? Of moet u uw CV ketel blijven bijvullen? Dan heeft u waarschijnlijk een probleem met uw CV ketel. Voor het oplossen van een storing aan uw CV ketel bent u bij ons aan het goede adres. We helpen u graag.

Ervaren storingsdienst
Groenebeek heeft jarenlang ervaring met het onderzoeken en vakbekwaam oplossen van CV storingen. Onze storingsmonteurs hebben de benodigde vakkennis om de CV-ketel deskundig te inspecteren. Vaak is het mogelijk om een defecte CV-ketel te repareren door het vervangen van onderdelen. Het oplossen van storingen en het repareren van CV-ketels is vakwerk. Groenebeek wil uw probleem graag zo snel mogelijk oplossen, zodat u weer verwarming en warm water heeft.

Waarmee kunnen wij u helpen?
U kunt bij ons terecht in uiteenlopende situaties, zoals:

  • De centrale verwarming werkt niet meer.
  • Tijdens het douchen wordt plotseling het water koud.
  • Uw CV ketel geeft een storingscode.
  • U heeft geen warm water meer in uw keuken.
  • Uw heeft lekkage vanuit of rondom uw CV ketel.
  • U moet uw CV heel vaak bijvullen.
  • Uw CV ketel moet gerepareerd worden.
  • Uw CV ketel moet worden vervangen.

Staat uw situatie er niet bij, maar heeft u wel professionele hulp nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Werkgebied
Groenebeek is gevestigd in Ridderkerk, maar wij staan ook voor u klaar in de omliggende gemeentes, zoals Barendrecht, Rhoon, Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht, Rotterdam, Capelle aan den Ijssel, Krimpen aan den Ijssel, Heerjansdam, Dordrecht, Alblasserdam, Oud Alblas, Papendrecht, Sliedrecht, Poortugaal, Hoogvliet, Spijkenisse, Heinenoord, Puttershoek en Oud Beijerland.

Contact
Heeft u een storingsmonteur nodig om een probleem met uw CV ketel (of ander gastoestel) op te lossen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Loodgieter en cv monteur
Onderhoud aan uw CV-ketel laten uitvoeren?

Onderhoud of vervangen van CV ketels

Het is belangrijk dat uw CV installatie goed blijft werken, zodat uw huis verwarmd blijft en u blijft beschikken over warm water. Voor uw veiligheid en om de kans op uitval te beperken is het van belang dat uw CV (combi) ketel preventief wordt onderhouden. Op deze manier is de kans op storingen (in de winter) zo klein mogelijk. Groenebeek kan uw CV toestel periodiek voor u onderhouden.

CV onderhoud laten uitvoeren?
Groenebeek is specialist in het onderhoud van gasverbrandingstoestellen. Wij kunnen onderhoud uitvoeren aan een CV combi ketel, gashaard, moederhaard, badgeiser of keukengeiser. Wij kunnen deze toestellen inspecteren, keuren en eventuele reparaties uitvoeren. In overleg met u plannen wij het jaarlijks preventief onderhoud in om uitval, storingen of andere problemen te voorkomen. Wilt u meer weten over het CV onderhoud dat wij aanbieden? Zoals welke werkzaamheden er worden verricht en welke kosten hieraan zijn verbonden?

Groenebeek biedt haar klanten ook een onderhoudsabonnement aan, zodat u bij eventuele problemen met uw CV toestel verzekerd bent van onze beschikbaarheid.

Vervangen CV ketel
Groenebeek Installatietechniek is - naast het uitvoeren van onderhoud - ook specialist in het vervangen van CV ketels. Het vervangen van uw CV ketel (of een ander gastoestel) is een periodieke investering. Gemiddeld heeft een CV combi ketel een levensduur van 15 jaar. Daarna is vervanging van onderdelen - afhankelijk van de ingeschatte kosten - meestal niet rendabel meer. In die situatie adviseren we u doorgaans om te vervangen. Daarbij houden we dan rekening met verschillende factoren, zoals het vereiste vermogen (zoals bij gelijktijdig gebruik van de douche en een kraan in de keuken), het budget en het gewenste energieverbruik.

Bij het vervangen van een CV ketel, plaatsen wij ook de benodigde kranen, afsluiters, inlaatcombinatie, overstort, expansievat, enzovoorts. Ook deze zaken zijn belangrijk voor het goed functioneren van uw CV installatie. Daarnaast schrijven de richtlijnen (NPR) voor dat de dakdoorvoer - vanwege het risico op koolmonooxide vergiftiging - ook vervangen dient te worden als de CV ketel wordt vervangen. Kortgezegd omdat een dakdoorvoer dezelfde levensduur heeft.

Uw veiligheid is belangrijk 
Het kan heel soms voorkomen dat er bij een CV ketel koolmonoxide vrij komt of brand onstaat. Om dergelijke risico's te beperken adviseren wij om preventief onderhoud te laten uitvoeren. Ook adviseren wij om een koolmonooxide melder te installeren, als u deze nog niet heeft. Onze monteur kan deze melder op verzoek ook tijdens het preventief onderhoud aanbrengen. 

Let op, laat u goed informeren.
Het laten uitvoeren van preventief onderhoud aan uw CV ketel is ook van belang voor uw (inboedel of woonhuis) verzekering. Als u werkzaamheden aan uw CV ketel laat uitvoeren door een bedrijf of persoon die niet erkend is, dan loopt u een reëel risico dat uw verzekeraar niet uitkeert in geval van (brand- of water)schade. Raadpleeg uw verzekeraar en/of uw polisvoorwaarden voor meer informatie.

Erkend installateur
Groenebeek is Erkend Installateur voor het onderhouden, keuren, aanpassen, repareren en vervangen van CV-installaties (InstallQ). Dit betekent o.a. dat wij onze vakdiploma's hebben, werken volgens de laatste normen en aantoonbaar hoge kwaliteit leveren. Op deze pagina kunt u meer lezen over onze erkenningen.

Contact
Wilt u het onderhoud van uw CV-ketel bij ons onderbrengen? Vraag dan CV onderhoud bij ons aan. Of wilt u uw CV ketel laten vervangen? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op.

vaillant merk
intergas merk
remeha merk
nefit merk

© Groenebeek BV