Groenebeek Installatietechniek is CO Gecertificeerd!

Met trots kunnen wij meedelen dat Groenbeek Installatietechniek BV officieel Gecertificeerd is door Kiwa Nederland voor de BRL 6000-25. Deze CO certificering is gebaseerd op de zogeheten Gasketelwet.

Volgens deze wet – die is opgenomen in het bouwbesluit – mogen vanaf 1 april 2023 uitsluitend Gecertificeerde bedrijven – met vakbekwame monteurs – werkzaamheden uitvoeren aan gasverbrandingsinstallaties (zoals CV-ketels). De nieuwe regels gelden zowel voor het installeren, repareren en onderhouden als voor het inbedrijfstellen van CV-ketels.

Uit ons bedrijfscertificaat blijkt dat onafhankelijk is vastgesteld dat onze CV werkzaamheden voldoen aan de BRL 6000-25. Dit houdt ook in dat wij volgens vastgestelde procedures werken en dat er door ons extra wordt gelet op de veiligheid van de CV-ketel of andere gasverbrandingstoestellen. Als Certificaathouder mogen wij ook het wettelijk beschermde CO VRIJ logo en het Kiwa keurmerk gebruiken, zodat opdrachtgevers direct kunnen zien dat we Gecertificeerd zijn.

Voor onze klanten is deze CO Certificering een onafhankelijke bevestiging dat wij kwaliteit leveren en dat o.a. ons CV onderhoud en onze CV ketel installaties voldoen aan de toepasselijke veiligheidsnormen uit de BRL 6000-25. Veiligheid staat bij ons voorop!

Wilt u meer informatie over onze Certificering? Bezoek dan onze website: www.groenebeek.nl/over-ons/erkenningen/

Uiteraard kunt u ons ook bellen voor meer informatie.