Op zoek naar CV
onderhoud in Ridderkerk?

Uw CV ketel professioneel laten onderhouden door Groenebeek Installatietechniek

Voor onderhoud en reparaties aan uw CV ketel bent u bij Groenebeek Installatietechniek uit Ridderkerk aan het juiste adres. We zijn een ervaren, professioneel en erkend CV onderhoudsbedrijf. Groenebeek is deskundig, klantvriendelijk en goed bereikbaar. We staan voor u klaar, ook ’s avonds en in het weekend. Profiteer van de kwaliteit van een Erkend Installateur.

CV onderhoud al vanaf € 75,- incl. btw per jaar. Voordelig en concurrerend tarief. Lees hieronder meer over onze voorwaarden.

 

Wij doen onderhoud aan CV ketels, (bad)geisers, heaters en boilers van verschillende merken, zoals: Agpo Ferroli, ATAG, AWB, Bosch, Daalderop, Dru, Faber, Fasto, Intergas, Nefit, Rehema, Thermagas, Vaillant en Winterwarm.

Let op: laat uw CV ketel onderhouden door een Erkend Installateur, anders is de kans aanwezig dat uw verzekeraar niet uitkeert bij schade.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Groenebeek installatietechniek

Voor het laten uitvoeren van CV onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres

CV onderhoud aanvragen

Wilt u CV onderhoud bij ons aanvragen? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Erkend Installateur

Hoge klantwaardering

Kwaliteit & Service

Waarom uw CV ketel periodiek laten onderhouden?

Jaarlijks onderhoud aan uw CV ketel wordt sterk aanbevolen vanwege:

 • De levensduur van uw CV ketel wordt verlengd. Doordat uw ketel langer meegaat, is het minder snel nodig om een nieuwe CV ketel aan te schaffen.
 • Storingen worden zo veel mogelijk voorkomen. Door (kleine) problemen tijdig op te lossen, verkleint u de kans dat uw CV ketel onverwacht uitvalt op een ongewenst moment, zoals in de winter of in het weekend.
 • Hoge reparatiekosten worden voorkomen. Kostbare onderdelen van een CV ketel gaan langer mee als uw ketel goed wordt onderhouden.
 • Minder energieverbruik en lagere kosten. Een CV ketel die goed is onderhouden verbruikt minder energie en dit zorgt voor lagere energiekosten.
 • Minder milieubelasting. Een goed onderhouden CV ketel heeft een betere verbranding en stoot minder koolstofdioxide (CO2) uit.
 • Vergroting van uw veiligheid. Regelmatig onderhoud verlaagt de kans op het ontstaan van brand of het lekken van gevaarlijke koolmonoxide.
 
Het wordt sterk aanbevolen om uw CV ketel periodiek te laten onderhouden.

Wat zijn de kosten voor CV onderhoud?

Het uitvoeren van CV onderhoud kost € 75,00 incl. btw (per jaar). Voor dit bedrag wordt uw ketel o.a. geïnspecteerd, schoongemaakt, bijgevuld, ontlucht en worden ook de vereiste controles verricht.

Reis- en parkeerkosten
Onze reistijd is in het bovenstaande bedrag inbegrepen als u binnen Ridderkerk woont. Woont u buiten Ridderkerk dan rekenen we voor onze reis- en parkeerkosten een bedrag van € 9,95 incl. btw.

Kosten voor reparaties
Eventuele kosten voor reparaties – bestaande uit benodigde materialen en arbeidstijd – zijn niet in dit bedrag inbegrepen. Deze worden, als u opdracht heeft gegeven voor de reparatie, afzonderlijk in rekening gebracht. Nadat het CV onderhoud door ons is uitgevoerd ontvangt u een overzichtelijke factuur.

Extra service: CV onderhoud op zaterdag
Is het maken van een afspraak op een doordeweekse dag lastig, bijvoorbeeld omdat u vanwege uw werk niet thuis bent? Groenebeek biedt als extra service de mogelijkheid om uw CV onderhoud te laten uitvoeren op zaterdag. Hiervoor geldt een opslag van 50%. Neem vrijblijvend contact met ons op als u interesse heeft.

Onderhoudskosten andere toestellen
Voor het uitvoeren van onderhoud aan andere toestellen dan CV ketels – zoals geisers, kachels, WTW-units – gelden dezelfde tarieven en voorwaarden.

Welke werkzaamheden worden er verricht?

Het onderhouden van een CV-ketel is specialistisch vakwerk. Tijdens een inspectie worden diverse aspecten beoordeeld en gemeten, waaronder:

 • Visuele inspectie mantel voor afsluiten.
 • Visuele inspectie rookgas op lekkages en aansluitingen.
 • Visuele inspectie leidingwerk en afvoer.
 • Visuele inspectie binnenkant ketel met oog voor lekkages of beschadigingen.
 • Schoonmaken ontsteking, brander en wisselaar.
 • Periodieke verwisseling van onderhoudssets en pakkingen.
 • Spoelen afvoer cv ketel en afvoer onder de cv ketel.
 • Het bijvullen en ontluchten van de cv ketel.
 • Visuele controle op lekkages na bijvullen.
 • Controle expansievat en overstortventiel.
 • Meting gasverlies gasblok.
 • Meting CO2 uitstoot (koolmonoxide).
 • Eventueel onderzoek van aangegeven klachten.

 

Bij CV onderhoud is er sprake van diverse technische controles, het schoonmaken, bijvullen en ontluchten van de ketel, het vervangen van pakkingen, het controleren van de rookgasafvoer en het verrichten van metingen met speciale meetapparatuur.

Wij kunnen ook uw ventilatiekanalen reinigen of uw mechanische installatie (MV-box) controleren en/of vervangen. Neem contact op voor meer informatie.

Voordelen CV onderhoudsabonnement

Groenebeek Installatietechniek biedt haar klanten een abonnement voor CV onderhoud aan. Dit heeft diverse voordelen.

 • Uw ketel loopt geen onderhoud mis. Wij nemen het initiatief en nemen jaarlijks contact met u op voor het plannen van een afspraak. Hiermee voorkomt u dat uw verwarmingsketel het jaarlijks preventief onderhoud misloopt.
 • Beschikbaarheid. In geval van een onderhoudsabonnement kunt u rekenen op onze beschikbaarheid bij eventuele uitval of storingen. Onze storingsmonteurs staan ook ’s avonds en in het weekend voor u paraat. Klanten die een onderhoudsabonnement hebben, krijgen ook voorrang bij storingen.
 • Hulp wanneer nodig. Zonder onderhoudsabonnement bestaat de kans dat onze agenda staat volgepland met andere (spoed)werkzaamheden, waardoor wij niet (direct) beschikbaar zijn om uw probleem op te kunnen lossen. In dat geval kan het zijn dat u langere tijd zonder verwarming of warm water blijft zitten.
 

Wij adviseren u om een abonnement voor CV onderhoud bij ons af te sluiten. U kunt dit bovenaan deze pagina aanvragen.

Let op! Kies voor een Erkend Installateur.
Het laten uitvoeren van preventief onderhoud aan uw CV ketel is ook van belang voor uw (inboedel of woonhuis) verzekering. Als u werkzaamheden aan uw CV ketel laat uitvoeren door een bedrijf of persoon die niet erkend is, dan loopt u een reëel risico dat uw verzekeraar niet uitkeert in geval van (brand- of water)schade. Raadpleeg uw verzekeraar en/of uw polisvoorwaarden voor meer informatie.

Oplossen van CV storingen

Klik hier voor meer informatie.

Offerte aanvragen

Klik hier voor meer informatie.

Installeren nieuwe CV ketel

Klik hier voor meer informatie.