Groenebeek installatietechniek

Dé Elektricien in
Zwijndrecht

Goed bereikbaar

Snel beschikbaar

Ervaren monteurs

Maatwerk offertes

Op zoek naar een Elektricien in Zwijndrecht? 

Wilt u misschien uw groepenkast vervangen? Of is uw stroom uitgevallen door kortsluiting of een storing? Of wilt u een extra stopcontact aanleggen, of een perilex aansluiting om elektrisch te koken? Of wilt u misschien de elektra installatie in uw meterkast aanpassen? Dan heeft u een Erkende Elektricien uit Zwijndrecht nodig en bent u bij ons aan het goede adres. Neem contact met ons op voor meer informatie:

Ook kunt u eenvoudig & snel een offerte aanvragen via onze website.

Erkend Installateur

Hoge klantwaardering

Kwaliteit & service

Een vertrouwd adres voor al uw elektra klussen in Zwijndrecht.
Wij zijn u graag van dienst met diverse elektra werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld het installeren van een groepenkast, of het aanleggen van een extra groep in de meterkast. Ook kunnen wij u van dienst zijn als u een stopcontact wilt laten installeren of verplaatsen, of als u een gesprongen stop heeft als gevolg van een stroomstoring. Of als u aan het renoveren bent en u de elektra installatie in uw woning wilt vernieuwen. Voor al deze klussen wilt u natuurlijk verzekerd zijn van een betrouwbare en professionele elektricien. Wij zijn Erkend Installateur en hebben jarenlange ervaring. Ook leveren onze elektriciens graag kwaliteit & service.

Onze specialisaties
Wij zijn een gespecialiseerd Elektrotechnisch installatiebedrijf uit Zwijndrecht en ons aanbod aan werkzaamheden op het gebied van elektra bestaat o.a. uit:

  • Het vervangen van de groepenkast
  • Het aanleggen van een extra groep in uw groepenkast.
  • Het aanleggen van een kookgroep of perilex aansluiting
  • Het uitbreiden of vernieuwen van uw elektra installatie
  • Het installeren of verlagen van stopcontacten
  • Het opsporen en verhelpen van storingen
  • Het verhelpen van kortsluiting
  • Het installeren van verlichting

Hieronder leest u meer over deze werkzaamheden. Staan de werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren er niet tussen? Neem dan contact op.

Groepenkast vervangen
Het vervangen van de groepenkast, soms ook meterkast genoemd, is werk voor specialisten. Om de groepenkast veilig te kunnen vervangen moet er met beschermingsmiddelen worden gewerkt, moet de verzegeling worden verbroken en moet de hoofdzekering worden uitgezet. Wij adviseren om niet zelf uw groepenkast te vervangen, of deze zelf aan te passen, omdat dit kan leiden tot uitval, brand of levensgevaarlijke situaties. Eveneens is ieder huishouden anders ingedeeld en heeft dus ook een andere groepenkast nodig. Soms is 6 groepen en een 1 fase aansluiting voldoende, terwijl in een andere situatie bijvoorbeeld 10 groepen en 3 fasen nodig zijn omdat u elektrisch kookt. Ook moet er bij de aanleg (alvast) rekening worden gehouden met uw wensen voor de nabije toekomst, zoals elektrisch koken, zonnepanelen, een laadpaal of een Quooker.

Wij komen graag bij u langs om u te voorzien van advies dat bij uw specifieke situatie past. Neem hiervoor contact met ons op.

Kookgroep aanleggen
Ook voor het aanleggen van een kookgroep kunt u bij ons terecht. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om een inductie of keramische kookplaat. Als u elektrisch wilt gaan koken, dan dient er vaak een aparte kookgroep in uw meterkast of groepenkast te worden aangelegd. Een kookgroep kan op verschillende manieren worden aangesloten, dit is afhankelijk van de installatie (1 fase of 3 fasen). Bij het aanleggen van een kookgroep wordt gebruik gemaakt van een perilex aansluiting of perilex stekker. Dit is een aansluiting die o.a. wordt gebruikt in de keuken voor het aansluiten van een elektrisch kooktoestel. Wilt u een kookgroep laten aanleggen, dan kunt u hiervoor contact met ons opnemen. We zijn u graag van dienst!

Kortsluiting oplossen
Onze elektriciens helpen u graag met het oplossen van kortsluiting. Bij kortsluiting is er sprake van een gevaarlijke situatie, waarbij er een groot risico is op brand. Kortsluiting kan bijvoorbeeld onstaan in geval van kapotte of verouderde elektra kabels. Ook kan er onverwacht kortsluiting optreden als er sprake is van een defect apparaat, zoals een kapotte oven of een defecte wasmachine.

Onze elektro monteurs kunnen voor u onderzoeken wat de oorzaak is van de kortsluiting en dit probleem vervolgens voor u oplossen. Als er kortsluiting optreedt zal uw elektrische installatie, vanwege uw veiligheid, meestal geheel of gedeeltelijk uitschakelen, waardoor u zonder stroom kan komen te zitten. Wij helpen u graag om dit op te lossen. Wilt u ons inschakelen? Neem dan contact met ons op.

Uw Elektricien in de buurt
Groenebeek is gevestigd in Ridderkerk, maar wij staan ook voor u klaar in Zwijndrecht en in andere omliggende gemeentes, zoals: BarendrechtRhoonHendrik-Ido-AmbachtRotterdamCapelle aan den IJsselHeerjansdamAlblasserdamPapendrechtSliedrecht en Dordrecht.

Wij voeren regelmatig werkzaamheden uit in Zwijndrecht, waaronder in de wijken Centrum, Walburg, Noord, Heer Oudelands Ambacht, Kort Ambacht en Nederhoven.

7 dagen per week bereikbaar
Voor reguliere werkzaamheden kunt u tijdens kantoortijden contact met ons opnemen. Soms is er echter sprake van spoed. Een probleem met uw elektra installatie kan tot brand en schade leiden, dus wees hier snel bij. In geval van nood kunt u ons ook buiten kantoortijden bereiken. Onze electricien die storingsdienst heeft staat 7 dagen per week voor u klaar. Aarzel niet en neem gerust contact op.

Wij staan voor u klaar
Wilt u uw elektra installatie geheel of gedeeltelijk vervangen en aanpassen aan de eisen van deze tijd (NEN 1010)? Of heeft u bepaalde werkzaamheden op elektra gebied die u wilt laten uitvoeren? Wij adviseren en helpen u graag.

Woont u in de omgeving van Zwijndrecht en bent u op zoek naar een specialist? Dan kunt u bij ons technisch installatiebedrijf terecht. Bel ons vandaag nog!

“Onze stroom viel uit door een probleem in de stoppenkast. Gelukkig kon Groenebeek snel een nieuwe groepenkast installeren. Super snel en professoneel opgelost!”

Familie Van ’t Hoff

Ridderkerk

“Onze groepenkast moest worden uitgebreid met 3 extra groepen. Vanwege de verzekering wilden we dit door een Erkend Installateur laten uitvoeren. Is nu goed geregeld.”

Dhr. A.J. Bakker

Ridderkerk

“We wilden elektrisch koken en daarom hebben we onze groepenkast laten vervangen door Groenebeek. Inzichtelijke offerte en een goede prijs-kwaliteitsverhouding.”

Mw. De Jong

Barendrecht