Zoekt u een Elektricien in Ridderkerk? Groenebeek staat voor u klaar.

Is uw stroom uitgevallen? Of is er sprake van kortsluiting? Of wilt u misschien uw groepenkast vervangen? Dan heeft u een elektricien nodig en bent u bij Groenebeek Installatietechniek aan het goede adres.

Heeft u een probleem of storing in uw elektra installatie? Wilt u een extra stopcontact installeren, of een perilex aansluiten in de keuken? Of wilt u misschien de elektra installatie in uw meterkast aanpassen? Wij helpen u graag!  De werkzaamheden die onze elektriciens voor u kunnen uitvoeren zijn uiteenlopend. Onze elektro monteurs zijn dagelijks bezig met diverse elektra werkzaamheden, van een stopcontact of een dimmer, tot het installeren van een laadpaal of het aanleggen van zonnepanelen. Soms onder de vloer, in de muur of op het dak: het hoort allemaal bij het afwisseldende werk van de elektricien.

Een vertrouwd adres voor al uw elektra klussen
Wij zijn u graag van dienst met elektra werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld de levering en montage van een nieuwe groepenkast of een uitbreiding daarvan. Of u nu een stopcontact wilt laten installeren of herstellen, een groep wilt laten bijmaken in de meterkast, of een gesprongen stop heeft als gevolg van een stroomstoring, wij kunnen elk probleem verhelpen. Of wellicht bent u aan het renoveren en wilt u de gehele elektra installatie in uw woning wel vernieuwen. Voor al deze klussen wilt u natuurlijk verzekerd zijn van een betrouwbare en professionele elektricien. Wij zijn Erkend Installateur en hebben jarenlange ervaring. Onze elektriciens hebben verstand van zaken en leveren hoge kwaliteit en service.

7 dagen per week bereikbaar
Voor reguliere werkzaamheden kunt u tijdens kantoortijden contact met ons opnemen. Bij sommige opdrachten is er echter sprake van spoed. Een probleem met uw elektra installatie kan tot brand en grote schade leiden, dus wees hier snel bij. In geval van nood kunt u ons daarom ook buiten kantoortijden bereiken, onze electricien die storingsdienst heeft staat 7 dagen per week voor u klaar. Aarzel niet en neem gerust contact op!

Onze specialisaties
Wij zijn een Ridderkerks installatiebedrijf dat gespecialiseerd is in elektra-installaties, waterinstallaties, gasinstallaties en verwarmingsinstallaties. We zijn actief op het gebied van installaties, onderhoud, renovaties en projecten. We hebben ruim 17 jaar ervaring en zijn Erkend Installateur. We zijn een betrouwbare installateur die graag kwaliteit en service levert. Ons aanbod aan werkzaamheden op elektrotechnisch gebied bestaat onder andere uit:

Hieronder leest u meer over deze werkzaamheden. Staan de werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Kortsluiting oplossen
Onze elektriciens helpen u graag met het oplossen van kortsluiting. Bij kortsluiting is er sprake van een gevaarlijke situatie, waarbij er een groot risico is op brand. Kortsluiting kan bijvoorbeeld onstaan in geval van kapotte elektra kabels. Ook kan er onverwacht kortsluiting optreden als er sprake is van een defect apparaat, zoals een kapotte oven of defecte wasmachine.

Onze elektro monteurs kunnen voor u onderzoeken wat de oorzaak is van de kortsluiting en dit probleem vervolgens voor u oplossen. Als er kortsluiting optreedt zal uw elektrische installatie, vanwege uw veiligheid, meestal geheel of gedeeltelijk uitschakelen, waardoor u zonder stroom kan komen te zitten. Wij helpen u graag om dit op te lossen. Wilt u ons inschakelen? Neem dan contact met ons op.

Groepenkast vervangen
Het vervangen of aanpassen van de groepenkast, ook wel meterkast genoemd, is werk voor vakbekwame specialisten. Om de groepenkast veilig te kunnen vervangen moet er met beschermingsmiddelen worden gewerkt en moet ook de hoofdschakelaar worden uitgezet. Wij adviseren om nooit zelf uw groepenkast of meterkast te vervangen, of deze zelf aan te passen, want dit kan leiden tot heftige brand of levensgevaarlijke situaties.

Daarnaast is ieder huishouden anders ingedeeld en heeft dus ook een andere groepenkast nodig. In veel standaard situaties is 6 groepen en een 1 fase aansluiting voldoende, terwijl in een andere situatie bijvoorbeeld 10 groepen en 3 fasen nodig zijn omdat u een elektrische auto rijdt of elektrisch kookt. Ook moet er bij de aanleg (alvast) rekening worden gehouden met eventuele zonnepanelen, laadpalen of accu’s. Wij komen graag bij u langs om u te voorzien van advies dat bij uw specifieke situatie past. Neem hiervoor contact met ons op.

Stopcontact installeren
Wij kunnen u uiteraard ook helpen als u een nieuw stopcontact wilt installeren, of als u een bestaand stopcontact wil vervangen. Als u merkt dat een bepaald stopcontact niet goed meer werkt of soms uitvalt, is het raadzaam om deze op korte termijn te vervangen vanwege risico’s op een gevaarlijke stroomschok, kortsluiting of brand.

Bij het installeren van een nieuw stopcontact (op een nieuwe plek) kunnen wij de bekabeling eventueel infrezen en wegwerken in de muur. Het vervangen of vernieuwen van een stopcontact dat al aanwezig is, is uiteraard ook mogelijk. Wij kunnen zelf een stopcontact, ook wel wandcontactdoos genoemd, leveren en deze voor u monteren. Daarbij heeft u de keuze uit diverse modellen en types zoals inbouw, half opbouw of een opbouw stopcontact. Wilt u een stopcontact laten installeren of vervangen? Neem dan contact met ons op.

Verlichting installeren
Wij kunnen u eveneens helpen met het installeren van verlichting. Wilt u bijvoorbeeld nieuwe verlichting installeren in uw woonkamer, slaapkamer of badkamer, dan kunnen wij dit veilig en professioneel voor u uitvoeren. Of het nu gaat om de installatie van een armatuur voor aan het plafond, een klein spotje aan de muur, of het vervangen van een lichtknop of dimmer, u kunt hiervoor bij ons terecht. Uiteraard kunnen wij ook de installatie van led verlichting of slimme verlichting (zoals Phillips Hue) voor u realiseren.

Eveneens kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden van energiezuinige verlichting en besparingen op uw energiekosten. Daarnaast kunnen wij buiten verlichting voor u installeren, zodat uw tuin ’s avonds verlicht is. Uw buitenverlichting kan eventueel ook worden uitgevoerd met een bewegingssensor, zodat deze aangaat zodra er beweging wordt gedetecteerd. Als u verlichting wilt laten installeren dan bent u bij Groenebeek aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op.

Laadpaal installeren
Voor het installeren van een laadpaal bent u bij Groenebeek aan het goede adres. Als u bijvoorbeeld thuis een laadpaal wilt voor uw elektrische auto, dan kunnen wij deze leveren en monteren. Door thuis of op uw werk een laadpaal te installeren kunt u eenvoudig uw elektrische auto opladen. Wel moet er vooraf worden beoordeeld in hoeverre uw elektrische installatie in de meterkast hiervoor geschikt is. Ook moet er meestal een extra stroomgroep worden gemaakt omdat er anders overbelasting kan optreden. Een laadpaal wordt tegenwoordig vaak aan de muur bevestigd. Het installeren van een laadpaal is een investering die zichzelf terugverdient omdat er kosten worden bespaard. Thuis of op het werk laden is niet alleen goed voor het milieu, maar is ook comfortabel. Als u een laadplaal wilt laten installeren, neem dan contact met ons op zodat wij u vakkundig kunnen adviseren!

Kookgroep aanleggen
Ook voor het aanleggen van een kookgroep kunt u bij ons terecht. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om een inductische of keramische kookplaat. Als u elektrisch wilt gaan koken, dan dient er vaak een aparte kookgroep in uw meterkast of groepenkast te worden aangelegd. Een kookgroep kan op verschillende manieren worden aangesloten, dit is afhankelijk van de installatie (1 fase of 3 fasen). Bij het aanleggen van een kookgroep wordt gebruik gemaakt van een perilex aansluiting of perilex stekker. Dit is een aansluiting die ondere andere wordt gebruikt in keuken voor het aansluiten van een elektrisch kooktoestel. Wilt u een kookgroep laten aanleggen, dan kunt u hiervoor contact met ons opnemen. We zijn u graag van dienst! Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Zonnepanelen installeren
Wilt u zonnepanelen installeren? Door zelf energie op te wekken bespaart u stroomkosten en helpt u het milieu. Zonnepanelen worden bevestigd op een schuin of plat dak door middel van een montagesysteem. Vaak moet uw groepenkast worden aangepast en moet er een aparte groep worden aangemaakt. Zonnepanelen, ook wel een PV installatie genoemd, moeten professioneel worden aangelegd om risico's op kortsluiting en brand te beperken. Als de panelen of kabels verkeerd worden aangesloten kan er een gevaarlijke situatie ontstaan. Eveneens moet er worden beoordeeld wat uw huidige of verwachtte stroomgebruik is en hoeveel stroom u wilt gaan opwekken, ook om te bepalen na hoeveel tijd u de investering in zonnepanelen kunt terugverdienen. Groenebeek kan u vakkundig helpen bij het leveren en monteren van zonnepanelen. We zijn erkend zonnepanelen installateur en zijn u graag van dienst met deskundig advies. Wilt u meer informatie over het installeren van zonnepanelen? Neem dan contact met ons op.

Uitgestrekt werkgebied
Groenebeek is gevestigd in Ridderkerk, maar wij staan ook voor u klaar in de omliggende gemeentes, zoals: Barendrecht, Rhoon, Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht, Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Heerjansdam, Alblasserdam, Papendrecht, Sliedrecht en Dordrecht.

Wij staan voor u klaar
Wilt u uw elektra installatie geheel of gedeeltelijk vervangen en aanpassen aan de eisen van deze tijd (NEN 1010)? We denken graag met u mee.

U kunt bij ons terecht voor diverse klussen zoals het oplossen van kortsluiting of een stroomstoring, het vervangen van de groepenkast, het installeren van een stopcontact of verlichting, het aanleggen van een kookgroep of het installeren van een laadpaal. Wij adviseren en helpen u graag.

Woont u in de omgeving van Ridderkerk en bent u op zoek naar een specialist? Dan kunt u bij ons technisch installatiebedrijf terecht. Bel ons vandaag nog!

Nieuwe groepenkast laten installeren door een ervaren elektricien?

© Groenebeek installatietechniek BV