Wilt u CV onderhoud laten
uitvoeren in Hendrik-ido-Ambacht?

Cv-ketel onderhoud in Hendrik-Ido-Ambacht

Is uw cv-ketel weer toe aan onderhoud? En zoekt u daarvoor een betrouwbare en ervaren partij in Hendrik-Ido-Ambacht? Dan bent u bij Groenebeek Installatietechniek aan het juiste adres voor uw cv-onderhoud en voor eventuele reparaties. Wij zijn een erkend cv onderhoudsbedrijf met jarenlange ervaring. Onze monteurs zijn deskundig, ervaren én klantvriendelijk. Als u klant bij ons wordt, dan staan wij bij storingen niet alleen tijdens kantoortijden maar ook ’s avonds en in het weekend voor u klaar.

Uw cv laten onderhouden bij u thuis in Hendrik-Ido-Ambacht is al mogelijk vanaf € 85 inclusief btw per jaar. Een voordelig tarief dus! Meer weten over ons aanbod en wat het onderhoudsabonnement precies inhoudt? U leest het hieronder.

Direct een afspraak maken voor uw cv-onderhoud? Dat doet u eenvoudig en snel via onderstaand formulier:

Groenebeek installatietechniek

Voor het laten uitvoeren van CV onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres

CV onderhoud aanvragen

Wilt u CV onderhoud bij ons aanvragen? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Erkend Installateur

Hoge klantwaardering

Kwaliteit & Service

Welke merken cv-ketels kunnen wij onderhouden?

Wij hebben een ruime ervaring met het uitvoeren van CV onerhoud en zijn bekend met veel verschillende merken en typen. We kunnen daarom onderhoud aanbieden voor diverse merken cv-ketels, (bad)geisers, heaters en boilers zoals: Agpo Ferroli, ATAG, AWB, Bosch, Daalderop, Dru, Faber, Fasto, Intergas, Nefit, Rehema, Thermagas, Vaillant en Winterwarm. Heeft u een ander toestel en wilt u weten of wij daarvoor ook het onderhoud kunnen verrichten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of advies.

Wat zijn de kosten van cv-onderhoud in
Hendrik-Ido-Ambacht?

Voor CV onderhoud in Hendrik Ido Ambacht kunnen wij een voordelig tarief aanbieden. Voor slechts € 85,- per jaar (incl. BTW) voeren wij graag het onderhoud van uw cv-ketel uit. Dit onderhoud omvat o.a. het inspecteren, schoonmaken, bijvullen en ontluchten van de ketel en het uitvoeren van de vereiste controles. Hierdoor wordt de levensduur van uw cv-ketel verlengd en werkt deze energiezuiniger. Hiermee kunt u ook gelijk besparen op de kosten van uw gasverbruik.

 

Wat kunt u van ons verwachten? Welke punten vallen er binnen het CV onderhoud?

 

 • Het deskundig uitvoeren van CV onderhoud, in overeenstemming met de geldende (veiligheids)voorschriften, is uiteraard onderdeel van het aanbod.
 • Reis- en parkeerkosten: onze reistijd en parkeerkosten zijn in het bovenstaande bedrag inbegrepen.
 • Reparaties en materiaalkosten: Eventuele kosten voor reparaties – bestaande uit extra arbeidstijd en benodigde materialen – zijn niet in dit bedrag inbegrepen. Deze worden, nadat u opdracht voor de reparatie heeft gegeven, als meerwerk in rekening gebracht. Ook kan het technisch vereist zijn dat er een of meerdere pakkingen vervangen moeten worden. Dit hangt af van de voorschriften en de conclusie van onze servicemonteur die op locatie de kwaliteit van de bestaande pakking(en) beoordeelt. Eventuele kosten voor pakkingen worden ook aan u doorbelast.
 • Is er doordeweeks niemand thuis en is het maken van een afspraak hierdoor lastig? Wij bieden als extra service de mogelijkheid om uw cv onderhoud te laten uitvoeren op zaterdag. Hiervoor wordt een weekend-toeslag in rekening gebracht. Informeer gerust naar de voorwaarden.

 

Wist u dat wij ook onderhoud kunnen uitvoeren aan andere toestellen dan cv-ketels, zoals aan geisers, kachels of WTW-units? Daarnaast kunnen wij ook onderhoud aan ventilatiesystemen uitvoeren (MV) en kunnen wij op verzoek ook de ventilatiekanalen van uw woning of pand schoonmaken.

Wilt u weten waarom uw cv-ketel periodiek onderhoud nodig heeft?

Voor een goede en energiezuinige werking is het essentieel dat uw cv-ketel, bij u thuis in Hendrik-Ido-Ambacht of op het werk, periodiek wordt onderhouden. Hieronder leggen wij graag aan u uit waarom tijdig en deskundig onderhoud zo belangrijk is:

 

 • Verlenging van de levensduur. Een CV ketel staat (bijna) altijd aan en diverse
 • onderdelen in de ketel hebben, conform de voorschriften van de fabrikant, geregeld onderhoud nodig. Zonder onderhoud ontstaat er veel sneller slijtage, lekkage of schade in de ketel. Met periodiek onderhoud verlengt u de levensduur en is het dus minder snel nodig om een nieuwe CV ketel aan te schaffen.
 • Minder kans op storingen. Wij lossen (kleine en/of voorzienbare) problemen graag tijdig voor u op. Bijvoorbeeld omdat we constateren dat een bepaald onderdeel veel slijtage heeft, en we inschatten dat de kans op uitval groot is. Op deze wijze wordt de kans verkleind dat de cv-ketel onverwachts uitvalt op een moment waarop het slecht voor u uitkomt, zoals in de winter of tijdens het weekend.
 • Voorkomen van hoge(re) reparatiekosten. Kostbare onderdelen van een cv-ketel gaan langer mee als uw ketel goed wordt onderhouden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de situatie waarin een kleine lekkage in de CV ketel tijdig en vakkundig wordt opgelost, om te voorkomen dat deze lekkage uiteindelijk ertoe leidt dat de complete printplaat van uw CV ketel moet worden vervangen. Vanuit onze ervaringweten wij dat het uitstellen van CV onderhoud vaak leidt tot hogere reparatiekosten op termijn en daarom adviseren wij om aandachtspunten tijdig op te lossen.
 • Minder energieverbruik en lagere kosten. Een CV ketel die goed is onderhouden verbruikt minder energie en dit leidt tot lagere energiekosten. Vaak zien we bij slecht onderhouden CV ketels dat er sprake is van ophopende vervuiling, waardoor uw CV ketel minder goed en minder efficiënt functioneert.
 • Minder milieubelasting. Een goed onderhouden CV ketel heeft een betere verbranding en stoot minder koolstofdioxide (CO2) uit.
 • Vergroting van uw veiligheid. Het periodiek onderhouden van de CV ketel is bovendien ook bijzonder belangrijk vanwege uw eigen veiligheid. Een CV ketel die koolmonoxide lekt kan al snel leiden tot levensbedreigende situaties. Daarom is het belangrijk om uw ketel periodiek te laten controleren door een expert die beschikt over gekalibreerde meetapparatuur. Regelmatig onderhoud verlaagt de kans op het ontstaan van brand of het lekken van gevaarlijke koolmonoxide, of zorgt er althans voor dat er bij eventuele technische problemen direct kan worden ingegrepen.

Dé specialist voor CV onderhoud in
Hendrik-Ido-Ambacht

Onze CV monteurs hebben jarenlange ervaring met het onderhouden en repareren van cv-ketels. Deze ervaring is zeer belangrijk, omdat CV onderhoud specialistische vakwerk is. Ook zijn onze monteurs gediplomeerd en krijgen zij regelmatig bijscholing. Daarnaast beschikken

onze monteurs over de nieuwste, gekalibreerde meetapparatuur om betrouwbare metingen te kunnen uitvoeren. Bij ons bent u verzekerd van de juiste kennis en kunde! Onze monteur komt graag bij u aan huis in Hendrik-Ido-Ambacht voor een vakkundige inspectie. Tijdens deze inspectie worden diverse aspecten beoordeeld en gemeten, waaronder:

 

 

 • Visuele inspectie mantel voor afsluiten.
 • Visuele inspectie rookgas op lekkages en aansluitingen.
 • Visuele inspectie binnenkant ketel met oog voor lekkages of beschadigingen.
 • Visuele inspectie leidingwerk en afvoer.
 • Schoonmaken van de ontsteking, brander en wisselaar.
 • Spoelen afvoer cv-ketel en afvoer onder de cv-ketel.
 • Periodieke verwisseling van onderhoudssets en pakkingen.
 • Het bijvullen en ontluchten van de cv-ketel.
 • Visuele controle op lekkages na bijvullen.
 • Controle expansievat en overstortventiel.
 • Meting gasverlies gasblok.
 • Meting CO2 uitstoot (koolmonoxide).
 • Eventueel onderzoek van aangegeven klachten.

 

Tijdens een afspraak voor cv-onderhoud bij u in Hendrik-Ido-Ambacht komen diverse technische controles aan bod (zie bovenstaand). Dit omvat o.a. het schoonmaken, bijvullen en ontluchten van de ketel. Ook het vervangen van pakkingen, het controleren van de rookgasafvoer en het verrichten van metingen met speciale meetapparatuur hoort erbij.

 

Woont of werkt u in Hendrik-Ido-Ambacht en wilt u dat wij ook bij u de cv-ketel komen onderhouden? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag direct het onderhoud aan via bovenstaand formulier. Uw cv-ketel is bij ons in goede handen!

Oplossen van CV storingen

Klik hier voor meer informatie.

Offerte aanvragen

Klik hier voor meer informatie.

Installeren nieuwe CV ketel

Klik hier voor meer informatie.