Wilt u CV onderhoud laten
uitvoeren in Barendrecht?

Uw CV ketel professioneel laten onderhouden door Groenebeek Installatietechniek

Voor onderhoud en reparaties aan uw CV ketel bent u bij Groenebeek Installatietechniek uit Ridderkerk aan het juiste adres. We zijn een ervaren, professioneel en erkend CV onderhoudsbedrijf. Groenebeek is deskundig, klantvriendelijk en goed bereikbaar. We staan voor u klaar, ook ’s avonds en in het weekend. Profiteer van de kwaliteit van een Erkend Installateur.

CV onderhoud al vanaf € 75,- incl. btw per jaar. Voordelig en concurrerend tarief. Lees hieronder meer over onze voorwaarden.

 

Wij doen onderhoud aan CV ketels, (bad)geisers, heaters en boilers van verschillende merken, zoals: Agpo Ferroli, ATAG, AWB, Bosch, Daalderop, Dru, Faber, Fasto, Intergas, Nefit, Rehema, Thermagas, Vaillant en Winterwarm.

Let op: laat uw CV ketel onderhouden door een Erkend Installateur, anders is de kans aanwezig dat uw verzekeraar niet uitkeert bij schade.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Groenebeek installatietechniek

Voor het laten uitvoeren van CV onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres

CV onderhoud aanvragen

Wilt u CV onderhoud bij ons aanvragen? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Erkend Installateur

Hoge klantwaardering

Kwaliteit & Service

Onderhoud aan verschillende merken

Wij doen onderhoud aan diverse merken cv-ketels, (bad)geisers, heaters en boilers, waaronder: Agpo Ferroli, ATAG, AWB, Bosch, Daalderop, Dru, Faber, Fasto, Intergas,Nefit, Rehema, Thermagas, Vaillant en Winterwarm. Twijfelt u of wij ook onderhoud aan uw cv kunnen verrichten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor advies.

Waarom is onderhoud aan uw cv-ketel in Barendrecht belangrijk?

Het op tijd onderhouden en uitvoeren van (kleine) reparaties aan uw cv-ketel is van groot belang en heeft verschillende voordelen:

 • De levensduur van de cv-ketel wordt verlengd. Een CV ketel staat vaak aan en heeft onderhoud nodig om goed te blijven functioneren. Met periodiek onderhoud gaat uw ketel langer mee en is het dus minder snel nodig om een nieuwe aan te schaffen.
 • Een verkleinde kans op storingen. Wij lossen (kleine of te verwachten) problemen graag op tijd op. Bijvoorbeeld als we sporen zien van lekkage, omdat een pakking niet helemaal waterdicht meer is. Door problemen op tijd aan te pakken wordt de kans verkleind dat de cv-ketel defect raakt op een ongunstig moment, zoals tijdens een koude winter of op een willekeurige zaterdagavond.
 • Het voorkomen van hoge reparatiekosten. Kostbare onderdelen van een cv-ketel gaan langer mee als uw ketel professioneel en regelmatig wordt onderhouden. Als het onderhoud niet tijdig wordt gedaan kan dit bijvoorbeeld ertoe leiden dat een kleine lekkage in de CV ketel leidt tot het defect raken van een kostbaar onderdeel zoals een pomp. Wij geven daarom het advies om periodiek onderhoud te laten uitvoeren, zodat problemen tijdig gesignaleerd en opgelost kunnen worden.
 • Minder energieverbruik en lagere kosten. Veel mensen willen graag lagere energiekosten en daar kan het laten uitvoeren van CV onderhoud bij helpen. Een goed onderhouden CV ketel functioneert efficiënter en verbruikt minder energie dan bijvoorbeeld een CV ketel die periodiek onderhoud heeft gemist en waardoor er sprake is van vuilophoping in de ketel.
 • Minder milieubelasting. Een goed onderhouden en optimaal ingeregelde CV ketel stoot minder koolstofdioxide (CO 2 ) uit vanwege een betere verbranding. Dit leidt tot een mindere belasting van het milieu.
 • Vergroting van uw veiligheid. Verlaag de kans op het ontstaan gevaarlijke situaties, zoals brand gevaar, of het lekken van gevaarlijke koolmonoxide, door periodiek CV onderhoud. Het is belangrijk om de ketel te laten onderhouden en beoordelen door een vakbekwame monteur die ook diverse belangrijke controles uitvoert met gekeurde meetapparatuur. Regelmatig onderhoud verlaagt de kans op technische problemen en gevaarlijke situaties, ook omdat een bezoek van een deskundige CV monteur kan zorgen voor een tijdige signalering en oplossing van problemen.

Voordelen cv-onderhoudsabonnement bij Groenebeek Installatietechniek

Het afsluiten van een onderhoudsabonnement voor uw cv-ketel in Barendrecht bij ons heeft verschillende voordelen:

 • Uw CV ketel loopt geen loopt onderhoudsbeurt mis. Wij nemen jaarlijks contact met u op om een afspraak in te plannen voor het CV onderhoud. Zo is uw ketel altijd up-to-date wat betreft het vereiste onderhoud en eventuele reparaties.
 • Beschikking tot onze storingsmonteurs. Bij het onderhoudsabonnement kunt u rekenen op onze storingsmonteur(s) in het geval van uitval of storingen. Zij staan ook ’s avonds en in het weekend voor u klaar. Met het abonnement krijgt u ook voorrang bij storingen.
 • Hulp en voorrang bij storingen of uitval. Heeft u een onderhoudsabonnement? Dan staan wij voor u klaar in het geval van storing of uitval en wordt u als eerste geholpen. U heeft daarbij voorrang op anderen zonder abonnement. Zonder abonnement is het goed mogelijk dat de planning van onze storingsmonteur(s) staat volgepland en dat wij niet (direct) beschikbaar zijn om de storing op te lossen. Dat kan tot gevolg hebben dat u langere tijd geen beschikking heeft over warm water of een functionerende verwarming.

 

Direct een abonnement afsluiten? Dat kan gemakkelijk en snel via het formulier bovenaan deze pagina! Of wilt u eerst meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij zijn de specialist in cv-onderhoud in Barendrecht

Onze monteurs hebben veel ervaring met het onderhouden en (waar nodig) repareren van cv-ketels. Het hebben van voldoende ervaring is erg belangrijk, omdat het uitvoeren van CV onderhoud vakwerk voor een specialist is. Ook zijn onze monteurs gediplomeerd en volgen zij regelmatig cursussen. Daarnaast is het belangrijk dat de onderhoudsmonteur beschikt over gekeurde gereedschappen en de juiste onderhoudsinstructies. Wij zijn dé expert op het gebied van CV onderhoud en bij ons bent u verzekerd van de juiste kennis en kunde. Onze monteur komt graag in Barendrecht bij u langs voor het onderhoud. Tijdens de werkzaamheden worden er diverse aspecten beoordeeld en gecontroleerd, zoals:

 

 • Visuele inspectie van de mantel voor afsluiten.
 • Visuele inspectie van de rookgas qua lekkages en aansluitingen.
 • Visuele inspectie van leidingwerk en de afvoer.
 • Visuele inspectie binnenkant ketel met het oog op lekkages of beschadigingen.
 • Schoonmaken van de wisselaar, ontsteking en brander.
 • Periodieke vervanging van en pakkingen en onderhoudssets.
 • Het spoelen van de afvoer van de cv-ketel en afvoer onder de cv-ketel.
 • Het bijvullen en ontluchten van de ketel.
 • Visuele controle op mogelijke lekkages na bijvullen.
 • Controle expansievat en overstortventiel.
 • Meting eventueel gasverlies gasblok.
 • Meting van de koolmonoxide (CO2) uitstoot.
 • Onderzoek van eventueel gerapporteerde klachten.

 

Hoe verloopt een afspraak voor cv-onderhoud met een monteur van ons? De monteur komt bij u in Barendrecht op bezoek en verricht daarbij diverse technische controles en werkzaamheden, waaronder het schoonmaken, bijvullen en ontluchten van de ketel. Ook het vervangen van pakkingen, het visueel controleren van de rookgasafvoer en het verrichten van metingen met gekalibreerde meetapparatuur hoort erbij.

 

Mogen wij ook bij u in Barendrecht het cv-ketel onderhoud uitvoeren? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct het onderhoud aan via bovenstaand formulier. Uw cv-ketel is bij ons in goede handen!

Oplossen van CV storingen

Klik hier voor meer informatie.

Offerte aanvragen

Klik hier voor meer informatie.

Installeren nieuwe CV ketel

Klik hier voor meer informatie.